ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚOTΩΣOYN ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως
29 Sep 2017 KorinthosTV Κορινθιακά ΝέαΣυναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως
βγαίνοντας από τον κόμβο της Νεμέας στο 113ο χλμ. Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Κόρινθο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και Πυροσβεστικά οχήματα.

Το δέμα,σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους καθαριότητας του δρόμου,οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Για λόγους ασφαλείας των οδηγών η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία.
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά έγιναν πριν περάσει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που πήγαινε προς την Καλαμάτα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα το μεσημέρι, εντοπίστηκε από ιδιώτη που εκτελούσε χορτοκοπτικές εργασίες στο 113ο χ.λ.μ. του Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τριπόλεως (ρεύμα προς Αθήνα – κόμβος Νεμέας Κορίνθου), παραπλεύρως και εκτός του οδοστρώματος, μικρού μεγέθους, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος μεταξύ άλλων, από συσκευή κινητού τηλεφώνου και κυλινδρικό αντικείμενο.

Σημειώνεται, ότι η ανωτέρω συσκευή τηλεφώνου ήταν απενεργοποιημένη και ως εκ τούτου, δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του μηχανισμού, ενώ εξουδετερώθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Εκτιμάται, ότι ο μηχανισμός απορρίφθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε απροσδιόριστο παρελθόντα χρόνο, προς αποφυγή αστυνομικού ελέγχου.

Σε κάθε περίπτωση θα ελεγχθούν κάμερες κυκλοφορίας, θα αναμένουν οι Αρχές να λάβουν απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για το εάν όντως υπήρχε εκρηκτική ύλη ή όχι και ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν θα αναλάβει την έρευνα και η αρμόδια Υπηρεσία. Έως τότε την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κορίνθου.
http://www.makeleio.gr/uncategorized/εκτακτο-πηγαν-να-σκοτωσουν-τον-προκοπ/
loading...
Loading...