ΑΡΘΡΟ ΣOK! Ο Μικρούτσικος δεν έκλεβε μόνο ρεύμα…

Βλέπεις σήμερα σε φωτογραφία του κυρ Ανδρέα Μικρούτσικο κι είναι κάτι πολύ…
περισσότερο από μικρούτσικος. Φουκαράς. Αυτή την εικόνα σου δίνει. Γερασμένος, κτυπημένος, ποιος ξέρει από ποια βάσανα.

Πού είναι εκείνος ο τηλεοπτικός Μικρούτσικος που κυριαρχούσε πανηγυρικός και θριαμβευτικός στα χρωματιστά και λαμπερά σκηνικά των εκπομπών του. Έχει πεθάνει εκείνος ο Μικρούτσικος της τηλεόρασης και σίγουρα δεν πρόκειται να αναστηθεί.


Κατηγορείται, λέει, ο πάλαι ποτέ παρουσιαστής από την ΔΕΗ διότι έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα. Για να μην πληρώνει το λογαριασμό είχε «πειράξει» το ρολόϊ της εταιρίας. Θλιβερό; Έλα, μωρέ!

Ο άνθρωπος κάποτε δεν δίσταζε να κλέβει τις ζωές κάποιων πιο φουκαράδων απ” εκείνον σήμερα. Έψαχνε κάτι σακατεμένους κοινωνικά και οικονομικά τύπους και τους έφερνε στην εκπομπή του. Για να «δώσουν» αυτοί τη λεχρίτικη ζωή τους στους τηλεθεατές.

Ανθρωποσφαγή κανονική. Να στήνεται ο άλλος μπροστά στην κάμερα και να τσακώνεται με την πρώην σύζυγο, ένα σώου ελεεινής μορφής και ο καλλιτέχνης, ο Μικρούτσικος, μη το
ξεχνάμε ότι ήταν μουσικοσυνθέτης, να… προσπαθεί να τους καλμάρει.

«Κοινωνικές» εκπομπές τις λέγανε. Η ντροπή των καναλιών, των παρουσιαστών κι αυτών που χαρτζηλικωνόντουσαν για να εμφανιστούν σε τέτοια reality.
https://www.facebook.com/share.php?v=4&src=bm&u=http%3A%2F%2Ftzenopoulo.blogspot.gr%2F2017%2F09%2Fok.html&t=%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F%20%CE%A3OK!%20%CE%9F%20%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82%20%CE%B4%CE%B5%CE%BD%20%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B5%20%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%20%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%E2%80%A6

tro-ma-ktiko.blogspot.gr
loading...
Loading...