Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30/09…

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30/09…

Κριός

Θα έχετε πολλά που πρέπει να γίνουν σήμερα σε σημείο που να μην ξέρετε από που πρέπει να ξεκινήσετε. Το μεσημέρι...


ίσως βρεθείτε πνιγμένοι. Κάντε ένα διάλειμμα. Κάντε μια βόλτα. Αναπνεύστε βαθιά μέχρι να εξαφανιστεί το άγχος. Μπορεί να πρέπει να επικεντρωθείτε στο να τελειώσετε κάποιες δουλειές σήμερα και να αφήσετε τα άλλα για αύριο. Να θυμάστε ότι το πολύ άγχος θα σας κάνει κακό.


Ταύρος

Μόλις μπείτε στο γραφείο σας σήμερα θα αισθανθείτε να βομβαρδίζεστε από κρίσεις και προβλήματα. Δεν είναι κάτι καλοδεχούμενο. Λίγος καφές και μια σύντομη συζήτηση με τους συναδέλφους μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα. Κάντε πρόοδο. Έχετε την δύναμη και την αντοχή να επιλύσετε προβλήματα σήμερα. Θα είναι γενικά μια δύσκολη ημέρα και θέλει προσοχή.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός αρμονίας και πάθους. Εκμεταλλευθείτε το. Με τα πράγματα να πηγαίνουν ομαλά στην δουλειά δεν υπάρχει λόγος να μην φύγετε νωρίς και να κάνετε μια υπέροχη βραδιά για τον/την σύντροφό σας. Φτιάξτε ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο. Περάστε καλά και μιλήστε.

Καρκίνος

Οι προσπάθειές σας στο σπίτι έχουν αποδώσει. Το σπίτι σας δείχνει υπέροχο. Όσοι έρχονται το λένε. Κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες μπορεί να έρθουν για λίγο και να μείνουν για φαγητό. Είστε καλοί οικοδεσπότες αλλά και μάγειρες. Ίσως για αυτό και οι επισκέπτες να θέλουν να μείνουν. Μην σας απασχολεί αν στο σπίτι σας δεν είναι όλα τέλεια, φροντίστε να περάσετε καλά.

Λέων

Η περιοχή σας αλλάζει και η αλλαγή είναι προς το καλύτερο. Ίσως έρθουν νέοι γείτονες ή μπορεί να ανοίξει κάποιο νέο μαγαζί. Θα περάσετε πολύ χρόνο στην περιοχή σας κάνοντας νέες γνωριμίες και θα κάνετε και τις δουλειές σας. Θα συμβαίνουν πολλά μαζί και για εσάς θα είναι νέες εμπειρίες. Καλό είναι να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε αλλά και να φροντίσετε να μάθετε πολλά.

Παρθένος

Θα έχετε οικονομική επιτυχία ειδικά όσον αφορά τις ικανότητές σας να διαχειρίζεστε χρήματα. Μάλλον θα λάβετε κάποια χρήματα σύντομα που ίσως να μην περιμένετε. Χρησιμοποιήστε την νέα σας ικανότητα ώστε να τα επενδύσετε σωστά. Θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που θα έχετε μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Ο/η σύντροφός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας και όχι κήρυγμα τώρα. Αφήστε τον/την να ξέρει ότι είστε διαθέσιμοι να ακούτε και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Θα έρθει όταν είναι έτοιμος/η. Θα πρέπει να φροντίσετε τις σωματικές σας ανάγκες. Αν το σώμα σας ζητά άσκηση τότε ίσως πρέπει να αυξήσετε τον χρόνο εκγύμνασής σας.

Σκορπιός

Σήμερα είναι το τελευταίο σημείο ώθησης για να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε εδώ και καιρό. Αν και όνομά σας δεν θα εμφανιστεί πουθενά εσείς είστε ικανοποιημένοι που έχετε παίξει σημαντικό ρόλο. Φροντίστε να φάτε ένα πλήρες πρωινό γιατί μάλλον θα έχετε πολύ δουλειά σήμερα. Θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για να χαλαρώσετε το βράδυ ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε.

Τοξότης

Ένα ευχάριστο αποτέλεσμα μάλλον θα καθυστερήσει ή θα ακυρωθεί εξαιτίας ενός γεγονότος που είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό. Ίσως μπορείτε να δείτε μια τρομακτική ταινία ή να επισκεφθείτε αυτό το έθνικ εστιατόριο που συζητούσατε. Σήμερα θα είναι η τέλεια ευκαιρία.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία. Καθώς μια προθεσμία πλησιάζει μπορεί να ξυπνάτε και την νύχτα και να κάνετε υπολογισμούς ή να σκέπτεστε τη πρότασή σας. Είναι κουραστικό σίγουρα αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει την προσπάθειά σας να αξίζει.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα είναι για έρωτα και προσωπικές επαφές. Θα φτιάξετε το βράδυ μια ωραία ατμόσφαιρα για τον/την σύντροφό σας. Η σχέση σας προχωρά πολύ ωραία. Ίσως πρέπει να το γιορτάσετε μια έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί να αποφασίσετε να καλέσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Ιχθύες

Κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα μάλλον θα εμφανιστούν σήμερα. Θα είναι καλή στιγμή για μια νέα δουλειά όπου θα έχετε πιο γρήγορη πρόοδο και οικονομική σταθερότητα. Θέλετε κάτι σταθερό πλέον στην ζωή σας. Ίσως πρέπει να αναζητήσετε έναν σύμβουλο για τα βήματά σας ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε και την ζωή σας.
https://www.facebook.com/share.php?v=4&src=bm&u=http%3A%2F%2Ftzenopoulo.blogspot.gr%2F2017%2F09%2F3009.html&t=%CE%96%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1%3A%20%CE%A4%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%B1%20%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%2C%20%CE%A3%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%2030%2F09%E2%80%A6

loading...
Loading...