ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΚΡΕΒΑΤΙ» ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!- ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η «ΚΙΛΛER» ΜΕΝΕΓΩ BΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ «ΦΩΤΙΑ»… – ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ 75.000.000 ΕΥΡΩ… (ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ)

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΚΡΕΒΑΤΙ» ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!- ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η «ΚΙΛΛER» ΜΕΝΕΓΩ BΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ «ΦΩΤΙΑ»… – ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ 75.000.000 ΕΥΡΩ… (ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ)

Το μυθικό ποσό των 75.000.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Επιχειρηματίας και Ιδιοκτήτης του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς, ύστερα από τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια ο Πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας ΑΞΙΑ, ποσό άνω των 75.000.000€ καταλογίστηκε στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA κ. Κοντομηνά Δημήτρη από την Δ’ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Νικολόπουλο, σχετικά με την υπόθεση που ο ίδιος ανέδειξε, μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

”Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, έστω και με καθυστέρηση πολλών ετών, κινήθηκαν και έπραξαν το καθήκον τους. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου αναδείξαμε το απαράδεκτο καθεστώς της καθυστέρησης να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές, για μια υπόθεση φοροδιαφυγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Έστω και καθυστερημένα πιέζοντας την γραφειοκρατία θεσμικά, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, και φυσικά εξαιτίας της αγωνίας του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή, μετά από δύο χρόνια επιτέλους κοινοποιήθηκε το τεράστιο ποσό των 75 εκ. ευρώ που καταλογίστηκε στους μετόχους της Alpha τηλεόρασης. Τα αυτονόητα έπραξε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, που οι πριν από αυτόν, όμως δεν το έκαναν. Μένει να δούμε αν ο Διοικητής θα διατάξει επανελέγχους στα ΜΜΕ με την ίδια λογική.”

Σε ερώτησή μας προς τον κ. Νικολόπουλο, σχετικά με τη λάσπη και τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και σχόλια σε τηλεοπτικές εκπομπές που δέχθηκε ο ίδιος, προφανώς λόγω του γεγονότος ότι ανέδειξε το θέμα, μας είπε:

”Παρότι δεχτήκαμε απίστευτο πόλεμο και λάσπη, ιδίως από δημοσιογράφους και ΜΜΕ προσκείμενα στον επιχειρηματία, δεν διστάσαμε να αναδείξουμε ένα ζήτημα ανικανότητας ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Σε αντίθεση με υποθέσεις ανωνύμων και μικρομεσαίων επιχειρηματιών όπου οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι άμεσοι και αμείλικτοι, στην περίπτωση του κ. Κοντομηνά, για παράνομες πράξεις των ετών 2005 και 2006, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί αδράνησαν, ως κάποιο αόρατο χέρι να επέβαλε την καθυστέρηση εξέτασης των εν λόγω υποθέσεων.”

Τέλος, ρωτήσαμε τον Πρόεδρο των Χριστιανοδημοκρατών, εάν νιώθει δικαιωμένος και εάν το θέμα κλείνει εδώ, δηλαδή αν ο κ. Κοντομηνάς πληρώνει τα 75.000.000 ευρώ και η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο… Και ομολογουμένως η απάντησή του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς όπως φαίνεται, για ακόμη μια φορά υπήρξε ένα ”αόρατο χέρι” στον κρατικό μηχανισμό που φρόντιζε να ”εξαφανίζει” τις υποθέσεις:

”Η ικανοποίησή μας δεν ολοκληρώνεται στον καταλογισμό των 75.000.000€ στον κ. Κοντομηνά, με τον οποίον προφανώς και δεν έχουμε οποιαδήποτε προσωπική διαφορά.

Απαιτούμε να διερευνηθεί σε βάθος ποια είναι η αιτία της καθυστέρησης καταλογισμού των προστίμων, ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και για ποια αιτία «έθαψαν» την υπόθεση επί 6 χρόνια.

Απαιτούμε, σε περίπτωση που διαπιστωθεί αδικαιολόγητη παροχή «ασυλίας» από δημόσιους λειτουργούς στην συγκεκριμένη υπόθεση, να ελεγχθεί η περιουσιακή κατάσταση όλων των εμπλεκομένων καθώς και των συγγενικών τους προσώπων ώστε να διευκρινιστεί αν η καθυστέρηση οφείλετο σε προσωπική ανικανότητα ή σε δόλιους λόγους. Σε κάθε περίπτωση να ασκηθούν οι προβλεπόμενες ενέργειες ώστε εφόσον κριθούν ανίκανοι να απομακρυνθούν από την Υπηρεσία τους.

Απαιτούμε να επανελεγχθούν όλες οι σημαντικές υποθέσεις που οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι ελέγξαν και είτε καθυστέρησαν σημαντικά να ολοκληρώσουν είτε τελικά έριξαν στα ελαφριά τους ελεγχόμενους.

Απαιτούμε τέλος να ελεγχθεί ποιοι δικαστικοί λειτουργοί και για ποια αιτία καθυστέρησαν να εξετάσουν την εν λόγω υπόθεση, εφόσον όφειλαν να το πράξουν.

Μένει να δούμε την καταβολή των 75 εκ. ευρώ στα δημόσια ταμεία!”

Κλείνοντας, ο κ. Νικολόπουλος μας τόνισε ότι ”το αίτημα του φτωχοποιημένου Ελληνικού λαού είναι να πληρώσουν οι νταβατζήδες φοροκλέπτες, που για τόσα χρόνια καλοπερνούσαν γλεντοκοπούσαν και έπιναν στην υγειά των κορόιδων και επιτέλους να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα”, γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, μιας και η κοινωνία στην κυριολεξία βράζει, με τις υποθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων φοροδιαφυγής – κυρίως ”επιφανών” οικογενειών – που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Η υπόθεση έχει παρόν και μέλλον, καθώς η εν λόγω υπόθεση μας θυμίζει αρκετά και την υπόθεση της ΔΟΥ Κηφισιάς, όπου και πάλι ένα ”αόρατο χέρι” φρόντιζε να εξαφανίζει υποθέσεις που έκαιγαν!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ… Aγωγή και ασφαλιστικά μέτρα καταθέτει η Ελένη Μενεγάκη κατά της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάνιας Ιακωβίδου. Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη εμφάνιση της Τάνιας Ιακωβίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η Τάνια Ιακωβίδου είχε σχολιάσει την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και προφανώς ο τρόπος της, ενόχλησε την ωραία Ελένη. Η παρουσιάστρια έδωσε εντολή στον δικηγόρο της να παρακολουθήσει με προσοχή τη συγκεκριμένη εκπομπή και σε περίπτωση που βρει κάτι «επιλήψημο» να την ενημερώσει για να κινηθεί νομικά.

Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Τάνια Ιακωβίδου


Για «βάναυση προσβολή» της Ελένης Μενεγάκη, κάνει λόγο ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη, Νίκος Αγαπηνός μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» το μεσημέρι του Σαββάτου, ανέφερε: «Η κυρία Ελένη Μενεγάκη έδωσε εντολή σε εμένα προσωπικά να ελέγξω μέσω της εκπομπής που είχατε ως παρουσιαστής εσείς αν υπήρξε κάτι επιλήψιμο που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο προσφυγής στα δικαστήρια στη διάρκεια της εκπομπής αυτής. Ακούσαμε το σύνολο της εκπομπής, σύμφωνα και με τις εντολές που μας είχαν δοθεί και η προσωπική μου εκτίμηση, την οποία ακολούθησε η κυρία Μενεγακη ήταν ότι υπήρξαν επιλήψιμες εκφράσεις και αναφορές από την πλευρά της κυρίας Ιακωβίδου για τις οποίες και υπάρχει άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη. Γιατί μιλάμε για αναφορές οι οποίες θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη της και οι οποίες είναι φυσικά εκτός ορίου ελεύθερης έκφρασης. Δεν αποτελούν στοιχεία – αναφορές κριτικής. Αποτελούν κακόβουλη και βάναυση – κατά τη θέση τη δική μας την οποία μεταφέραμε με την προσωπική ευθύνη τη νομική που έχουμε στην κυρία Μενεγάκη».

Όπως όλα δείχνουν, η Ελένη Μενεγάκη θα ακολουθήσει την νομική οδό. Όπως ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, η παρουσιάστρια θα κινηθεί νομικά αποκλειστικά κατά της Τάνιας Ιακωβίδου και όχι κατά του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη, της ομάδας του ή του καναλιού. Ο λόγος ήταν γιατί η Ελένη Μενεγάκη θεώρησε ότι η ομάδα του «Αποκαλυπτικά» προσπάθησαν «παρεμποδίσουν τη βάναυση προσβολή της», όπως είναι τα λόγια του δικηγόρου της.

«Όλως αντιθέτως είπαμε ότι η εκπομπή και αναφέρομαι στο δικό σας το πρόσωπο, το σταθμό και τα μέλη του πάνελ δεν έχουν καμία ευθύνη και δεν υπήρχε καμία συμμετοχή, όλως αντιθέτως υπήρχε προσπάθεια κατευνασμού και παρεμπόδισης αυτής της βάναυσης προσβολής προσωπικότητας της κυρίας Μενεγάκη και της απαξίωσης που έλαβε χώρα.»

Οι χαρακτηρισμοί της Τάνιας Ιακωβίδου που ενόχλησαν την Ελένη Μενεγάκη

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που φαίνεται ότι προσέβαλαν την Ελένη Μενεγάκη, τους αποκάλυψε ο δικηγόρος της: «Γιατί ξέρετε κάτι κ. Φουρθιώτη, το να λέμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι διακεκριμένος σε έναν επαγγελματικό χώρο, ότι δεν έχει ήθος, ότι πετά τους συνεργάτες του σαν στημένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια, ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ότι είναι παρτάκιας, ότι είναι σίριαλ κίλερ και ότι είναι ανήθικη η συμπεριφορά, όλα αυτά φυσικά βάλλουν κατά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Και θα σας υπενθυμίσω κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Η τελευταία αναφορά της κυρίας Ιακωβίδου στη διάρκεια της εκπομπής ήταν:

«Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος». Αυτό αν το πει κάποιος γενικά και αφηρημένα, δεν έχει καμία επιλήψιμη αναφορά, όταν το λέει όμως σε συνάρτηση και σε σύγκριση με όσα έχουν αναφερθεί, τι σημαίνει; «Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος» και όλες οι προηγούμενες αναφορές αφορούν στην κυρία Μενεγάκη, εμμέσως αλλά σαφέστατα υπάρχουν αναφορές που έπληξαν ακόμα και την εντιμότητα της κ. Μενεγάκη.».

Ζητά αποζημίωση η Ελένη Μενεγάκη

Ο Μένιος Φουρθιώτης τότε παρατήρησε: «Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να ακολουθεί τη νομική οδό και να μπαίνει στη διαδικασία της αποζημίωσης». Τότε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας είπε: «Δεν υπάρχει θέμα εκατομμυρίων ευρώ! Δεν υπάρχει θέμα βούλησης της κυρίας Μενεγάκη να εισπράξει το οποιοδήποτε ευρώ. Η βούληση είναι να υπάρξει μία άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος προκειμένου να σταματήσουν αυτές οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπό της. Το οποιοδήποτε ποσό δεν θα εισπράξει η ίδια αλλά θα διατεθεί κατά τη βούλησή της σε κάποιο ίδρυμα σε κάποιον κοινοφελή σκοπό».

Όσα είπε ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:

https://www.facebook.com/share.php?v=4&src=bm&u=http%3A%2F%2Ftzenopoulo.blogspot.gr%2F2017%2F07%2Fer-b-75000000.html&t=%CE%95%CE%9D%CE%91%20%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9F%20%C2%AB%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%92%CE%91%CE%A4%CE%99%C2%BB%20%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%9C%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%9D!-%20%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%97%20%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91%20%CE%97%20%C2%AB%CE%9A%CE%99%CE%9B%CE%9BER%C2%BB%20%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%93%CE%A9%20B%CE%93%CE%91%CE%96%CE%95%CE%99%20%CE%A4%CE%9F%CE%9D%20%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%A4%CE%97%CE%A3%20%CE%95%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%95%CE%99%20%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%20%C2%AB%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%91%C2%BB%E2%80%A6%20%E2%80%93%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%9F%20%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%91%CE%A3%20%CE%98%CE%91%20%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%2075.000.000%20%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%E2%80%A6%20(%CE%92%CE%99%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9F%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%91%20%CE%9D%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%91)


http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ενα-μεγαλο-κρεβατι-εκατομμυριων-πρ/
loading...
Loading...