Ο πιο cool παίκτης ελληνικού reality μπαίνει στους «Νομάδες»

Ο παίκτης που ο ΑΝΤ1 θεωρεί ότι θα κάνει τη διαφορά

Ο ΑΝΤ1 έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι των reality καθώς επιθυμεί το νέο του πρότζεκτ, οι «Νομάδες» (πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου με τα γυρίσματα να γίνονται στις Φιλιππίνες) να κυριαρχήσει στην prime time ζώνη της νέας χρονιάς.

Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος, καθώς το Survivor, παρά τις δηλώσεις του Τούρκου παραγωγού, αναμένεται να ριχτεί και αυτό στη μάχη το πρώτο μισό της σεζόν, όπως και το Survival, όμως στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στο προϊόν τους.

Εκτός από την προσπάθειά τους να στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων με όσο το δυνατόν πιο μεγάλα και γνωστά ονόματα, την ίδια βαρύτητα δίνουν και στη δεύτερη ομάδα του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε ότι στους «Νομάδες» εκτός από τους διάσημους και τους…κοινούς θνητούς, παίρνει μέρος και μια τρίτη ομάδα, με γνωστούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε πιο παλιά ελληνικά reality.

Οι άνθρωποι του καναλιού λοιπόν έχουν καταλήξει ότι στη συγκεκριμένη ομάδα, θα κάνει τη διαφορά ένας παίκτης που πήρε μέρος στο πρώτο reality που έγινε στη χώρα μας, ο οποίος με τον cult χαρακτήρα του και τον αυθορμητισμό του, απέκτησε πολλούς οπαδούς και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Πρόδρομο Καθηνιώτη, ο οποίος μαζί με τον…κουμπάρο του τον Τσάκα, την Πρωτοχρονιά του 2002, είχαν κλείσει μέσα όλη την Ελλάδα, για να παρακολουθήσει τον τελικό του Big Brother (με τιτανοτεράστιο, Ανδρέα Μικρούτσικο στην παρουσίαση). Ο Πρόδρομος θα είναι μια από τις εκπλήξεις του νέου reality (θεωρείται σχεδόν κλεισμένος), αλλά δεν θα είναι η μόνη.
Θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης και του Τσάκα ώστε να ξανασμίξουν οι κουμπάροι, όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του.

Ο Τσάκας βλέπετε, μετά τη νίκη του στο Big Brother δεν ήθελε πολλά πάρε δώσε με τηλεοράσεις και εκπομπές, γι’ αυτό και οι εμφανίσεις τους όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ελάχιστες.
http://menshouse.gr/extras/47474/o-pio-cool-pektis-ellinikou-reality-beni-stous-nomades
loading...
Loading...