Ουδείς ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ των ΠΑΝΕΛΑΤΖΙΔΩΝ! Πως Γκουντάρας και Κωνσταντινίδης, «ΕΘΑΨΑΝ» Μενεγάκη και Σκορδά με το που έκλεισαν οι κάμερες!

Ο Γκουντάρας από από «πετάει – πετάει ο γάιδαρος» πριν καλά καλά τον διώξει η Μενεγάκη, μετατράπηκε σε εχθρό. Βαζει τη γυναίκα του να κουνά το δάχτυλο στη Μενεγάκη. Να γ μιλά για ηθική, για χαρακτήρα, για το πόσο καλός πατέρας είναι ο Γκουντάρας. Λες και κανείς τη ρώτησε λες και κάποιος αμφέβαλε. Δεν του τα είπε σπίτι κατ ιδίαν. Τα πε δημοσίως με υπονοούμενα για την Ελένη. Αντί να λένε ευχαριστώ που είχε δουλειά επί 16 χρόνια, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, φρικάρανε. Παραλίγο να βγάλει σύνταξη από κει! Ούτε δημόσιος υπάλληλος να ήταν!
Βλεποντας τον – τόσο πολύ που δεν το χε με τηντηλεόραση – θα πιστεύαμε αν μας έλεγαν πως πληρώνει κιόλα αντί να πληρώνεται για να βγει στον αέρα!

Πάμε στον ΑΛΛΟ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ: Στέφανος Κωνσταντινίδης! Στην τελευταία εκπομπη, δεν πρόλαβαν να σβήσουν τα φώτα, και έκανε δηλώσεις σε άλλα κανάλια. Ξεκίνησε λέγοντας πως κρατά τα καλά από τις συνεργασίες του. Την ίδια ακριβώς στιγμή, στην επόμενη πρόταση – να σκεφτείτε, ΕΥΧΗΘΗΚΕ δύο φορές, να τον βοηθήσει ο θεός, ώστε να μην χρειαστεί στη ζωή του να ξανακάτσει ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΕΛ!

Αν η Σκορδά τον ρόμπιαζε στον αέρα η ευθύνη ήταν δική του από τη στιγμή που το ανεχόταν. Η τηλεόαρση δεν είναι δημόσιο. Είναι σκληρή, ανυπόμονη, απαιτητική. Το ξέρουν άπνατες, καλά. Αντί όμως να λένε ευχαριστώ για την ευκαιρία, σε κράζουν που δεν μπόρεσαν οι ίδιοι, να την αρπάξουν!

Καταλήγουμε στον ίδιο παρανομαστή με κείνν του Γκουντάρα δηλαδή!

Μιας κι είμαστε εδώ θυμηθήκαμε και κάποια άλλη που τώρα, πλέκει εγκώμιο αβάσιμο…

Τζορτζέλα Κόσιοβα: Η κοπέλα το χει εξελίξει! Είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως αν της ζητούσε η Ηλιάκη ή η Συνατσάκη να κάνει εκπομπη μαζί τους, επειδή δεν τις συμπαθεί, θα έλεγε «όχι».Ενώ με την Κατερίνα Καινούργιου είναι αλλιώς. Άφήστε που έβαλε και χέρι στους δημοσιογράφους πους της κάνουν αδικαιολόγητο πόλεμο. Τι να πεις πάλι εδώ; Αν καταδεχθείς να πεις τα αυτονόητα κατεβαίνεις σκαλοπάτια. Αν δεν τα πεις, πολλοί δεν θα τα σκεφτούν καν. Προτιμάμε το…πρώτο. Ρίχνει «χυλόπιτα» σε άμαχο πληθυσμό πρώτον. Δεύτερον, ρίχνει χυλόπιτα σε κάποιον που δεν της έκανε ποτέ πρόταση και οι πιθανότητες δείχνουν πως δεν έχει πια ελπίδες να σταδιοδρομίσει σαν βασική παρουσιάστρια! Να ρωτήσουμε – όχι την ίδια φυσικά – εσάς, αν εσείς θεωρείτε πως η Καινούργιου είναι τηλεοπτικά, σε κάτι καλύτερη των άλλων δύο; Ντε και καλά «θεά» κατά δήλωση πανελίστριας!
https://www.freegossip.gr/blog.php/oudis-acharistoteros-ton-panelatzidon-pos-gkountaras-ke-konstantinidis-ethapsan-menegaki-ke-skorda-me-to-pou-eklisan-i-kameres/#prettyPhoto
loading...
Loading...