ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Ο «ΚΟΡΛΕΟΝΕ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ «ΦΑΓΩΘΕΙ» Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Πρόσωπα, παντοδύναμοι του χρήματος, απόπειρες δολοφονίας, υπουργοί, βουλευτές και πρώην πρωθυπουργοί που ξέρουν μυστικά και ντοκουμέντα για την ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΥΠΟΘΕΣΗ που ψάχνει η ασφάλεια και σχετίζεται με την ανθρωποκτονία του δεξιού ποινικολόγου . Το πορφυρό ποτάμι του αίματος που τρέχει πάνω στον τάφο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ωστόσο είναι οι «καυτές» υποθέσεις που χειρίστηκε ο δολοφονημένος ποινικολόγος και οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, που ωστόσο όμως -όπως πολλά μαρτυρούν- έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του «ηθικού αυτουργού»( πιθανόν αλλοδαπός Βαλκάνιος ή «λύκος της στέπας») που έβαλε εκτελεστές να φθάσουν στο νεοκλασικό της οδού Ασκληπιού και με μια σφαίρα μικρού διαμετρήματος να τον εξοντώσουν. Απ΄...


την κλήση που έλαβε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο 52χρονος δικηγόρος για το προκαθορισμένο ραντεβού, έχει διαπιστωθεί πως ο … ενδιαφερόμενος είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά το ζήτημα είναι μήπως έγινε «επίκληση» του ονόματός του για να «δελεαστεί» και να παγιδευτεί ο ανυποψίαστος δικηγόρος και να ορίσει άμεσα αυτή τη συνάντηση που εξελίχθηκε σε ραντεβού θανάτου.

Και πίσω απ’όλα αυτά ο «μεγάλος» που πληρώνει. Ο «αυτοκράτορας» ή οι «αυτοκράτορες» του χρήματος που βλέπουν τους δικηγόρους σαν τις μύγες μες το γάλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ .

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ


http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/σε-λιγο-ποσεσ-χιλιαδεσ-ευρω-κοστισε-το/
loading...
Loading...