Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18/10;

Την Τετάρτη, οι σχέσεις με τους φίλους σας μπορεί να πάρουν μια απροσδόκητη τροπή ή να βιώσουν παράλληλα απροσδόκητα γεγονότα. Μπορεί να ζητήσετε βοήθεια ή συμβουλές από αυτούς ή και το ανάποδο. Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ δυναμική και συναισθηματική, με καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.

Σήμερα, παρακολουθήστε προσεκτικά τα όνειρα και τα προαισθήματα σας. Οι προσευχές θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη, αναλόγως όμως από τον σκοπό τους. Διαβάστε παρακάτω…


Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, παρακολουθήστε σήμερα τα όνειρά σας, τα προαισθήματα σας, τις σκέψεις που θα εισβάλουν στο μυαλό σας. Δεν έρχονται τυχαία, αλλά ως σημαντικά μηνύματα ή οδηγίες για εσάς. Σήμερα, μπορεί να πάτε σε ένα νεκροταφείο ή να ανάψετε ένα κερί για την ψυχή κάποιου αποθανόντα. Την Τετάρτη, οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων να περιμένουν γεγονότα που σχετίζονται με τα χρήματα. Μπορεί να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση για να αποσαφηνίσετε ένα σημαντικό θέμα ή να ξεκαθαρίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη των σχεδίων σας. Πιθανότατα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις, με μεγαλύτερη ένταση. Στον ερωτικό τομέα δύσκολα θα εκπλαγείτε με κάτι. Αντιθέτως, θα έχετε στο μυαλό σας συνεχώς αναμνήσεις ή προηγούμενες ερωτικές εμπειρίες. Φυσικά, αυτό θα γίνει λόγω κάποιου γεγονότος: μια τυχαία συνάντηση, κάποια νέα, μια τηλεφωνική συνομιλία και άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να έχετε διάφορες επαφές με μια γυναίκα που ζει αλλού. Σήμερα φροντίστε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σας δίνουν υποσχέσεις, βοήθεια ή ελπίδα σχετικά με κάποιο θέμα που είναι σημαντικό για εσάς. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν μια καλή μέρα σε ό,τι αφορά τα ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για μια γυναίκα. Σήμερα να περιμένετε νέα, συνομιλίες ή μια επιστολή από ένα παιδί, έναν εγγονό που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι συγκεντρώσεις σήμερα, ακόμα κι αν είναι ευχάριστες, θα προκαλέσουν λίγη θλίψη εξαιτίας μιας συνομιλίας για άτομα που έχουν πεθάνει. Οι γυναίκες θα έχουν μερικά απρόβλεπτα έξοδα σήμερα, αλλά θα είναι για κάτι καλό.
https://www.facebook.com/share.php?v=4&src=bm&u=http%3A%2F%2Ftzenopoulo.blogspot.gr%2F2017%2F10%2F1810.html&t=%CE%96%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1%3A%20%CE%A4%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%B1%20%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%2C%20%CE%A4%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%2018%2F10%3B

http://www.youweekly.gr/zodiac/zwdia-ti-problepoun-ta-astra-gia-simera-45/
loading...
Loading...