Δυστυχώς αυτός «βουλιάζει» τον ΣΚΑΪ! Άσχημα «μαντάτα» για το κανάλι του Φαλήρου…

Άσχημα «μαντάτα» για το κανάλι του Φαλήρου…

Ήταν, ειδικά στο δεύτερο μισό της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, ο τεράστιος νικητής στην τηλεθέαση, καθώς- πρωτίστως χάρη στο Survivor- τα νούμερα που έκανε ο ΣΚΑΪ ήταν σχεδόν εξωπραγματικά.

Αυτή η επιτυχία, ωστόσο, έχει μετατραπεί φέτος (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) σε τεράστιο λάθος για το κανάλι του Φαλήρου.


Και εξηγούμαστε: οι άνθρωποι του σταθμού θεώρησαν πως, λόγω Survivor, ο Acun Ilicali (ο άνθρωπος πίσω από το ριάλιτι επιβίωσης, δηλαδή) είναι η «κότα με τα χρυσά αυγά», που κάθε του πρόγραμμα θα κάνει την AGB να χορεύει στον… ρυθμό του.

Έτσι, φρόντισαν ν’ αγοράσουν τα δικαιώματα του “My Style Rocks”- πάλι ιδέα του Ilicali- και να δώσουν τον ρόλο της παρουσιάστριας στην Ευαγγελία Αραβανή, προσδοκώντας ξανά υψηλή τηλεθέαση.

Όμως, τα νούμερα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά: το “My Style Rocks” μετά βίας φτάνει το 4% στο δυναμικό κοινό τις ώρες που προβάλλεται (16:00-19:00 καθημερινά), ενώ «παρασύρει» στις χαμηλές πτήσεις και το “Rodeo” που ακολουθεί (19:00-20:00), με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να κινείται για ένα 4ωρο- 5ωρο ημερησίως γύρω στο 5%.

Αυτή η τηλεθέαση είναι αρκετά «πρωτόγνωρη» για το “Rodeo”, καθώς πέρυσι κινείτο σε πολύ υψηλά επίπεδα και η πτώση του είναι αισθητή- απόρροια, κατά κύριο λόγο, του κακού lead in που παίρνει από το “My Style Rocks”.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ προφανώς και θέλουν να βρουν λύση στο «πρόβλημα» που υφίσταται και ευελπιστούν πως ο… Acun σύντομα θα τους φέρει στα παλιά τους επίπεδα.

Άραγε, αργεί ακόμα πολύ το Survivor 2;
http://dailymedia.gr/tv/48422/aftos-vouliazi-ton-skai.html
loading...
Loading...