ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ζευγάρι Διάσημος με Μαχήτρια !! Αντίπαλοι στο Sυrνiνοr, Mαζί στην ζωή

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ζευγάρι Διάσημος με Μαχήτρια !! Αντίπαλοι στο Sυrνiνοr, Mαζί στην ζωή

ΔEITE εδώ όλο το παρασκήνιο…

Ποιο Ζευγάρι προέκυψε τελικά μέσα από το Sυrνiνοr?

Κι ενώ στο παιχνίδι διάσημοι και μαχητές έδειχναν πως δεν είχαν ιδιαίτερη επαφή μεταξύ τους.

Μπορεί πολλοί να θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο τα παιδιά το έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως είναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω!

Ωστόσο το… «μπαμ» μας έσκασε από αλλού και όπως διαβάσαμε στο Athensmagazine.gr υπέρχει «κ@υτό» και άκρως αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι διάσημοι και μαχητές να έδειχναν πως δεν είχαν ιδιαίτερη επαφή μεταξύ τους, ειδικά όταν οι δύο ομάδες έμεναν σε ξεχωριστές παραλίες, ωστόσο το φλερτ μεταξύ των δύο παιδιών ήταν έντονο ακόμα και στα παιχνίδια, όπως μας αποκάλυψαν πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο!
Στους περισσότερους το μυαλό θα πηγαίνει στην Ειρήνη Κολιδά, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Η γυμνάστρια έχει ξεκαθαρίσει καιρό τώρα την θέση της γύρω από τον… έρωτα στον Άγιο Δομίνικο!

Οπότε ξεκαθαρίζουμε ότι το άρθρο δεν αναφέρεται στην Ειρήνη Κολιδά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΤΤο φαινόμενο των δυο εκλείψεων: Μεγάλες ατυχίες έρχονται για 4 ζώδια τον Αύγουστο! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Για ευνόητους λόγους και μέχρι και αν επιβεβαιωθεί από το ζευγάρι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ από το Athensmagazine.gr, δεν μπορεί να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των δύο παιδιών!

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα σας τους «φωτογραφίζουμε»!

Για να σας βοηθήσουμε λίγο περισσότερο, ο ένας εκ των δύο είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν γίνει η ένωση των δύο ομάδων, ενώ ο άλλος έμεινε μέχρι και λίγο πριν το φινάλε στον Άγιο Δομίνικο!

Αρκετά γυμνασμένα και τα δύο παιδιά, ενώ μένουν αρκετά κοντά και στην Αθήνα με τα σπίτια τους να απέχουν ελάχιστα χιλιόμετρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε την Έλλη Στάη στα 63 με μαύρο μπικίνι και κλάψτε (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα σύμφωνα με το Athensmagazine.gr, τους έχουν εντοπίσει και στην Αθήνα, όπου από την στιγμή που επέστρεψε και οι δύο έχουν κάνει κοινές εξόδους, ενώ δεν έχουν διστάσει να φωτογραφηθούν και μαζί δημόσια.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι τα παιδιά ήταν ελεύθερα και δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα για οποιοδήποτε σχόλιο…
loading...
Loading...