Πως θα επηρεάσει η ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου τα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Δείτε τι πρέπει να προσέξετε…

Η ηλιακή στις 21 Αυγούστου στην 29η μοίρα του Λέοντα που κι εκεί συμμετέχει με απόλυτη σύνοδο ο Άρης.

Αυτή η επαναλαμβανόμενη σύνοδος, θεωρώ ότι είναι το πιο εντυπωσιακό και δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο και ένας οιωνός που θα φέρει γεγονότα, αλλαγές, αιφνίδια περιστατικά και θα υποχρεώσει πολλούς ανθρώπους να αναπροσαρμόσουν τη θέση τους και να αλλάξουν τις συνθήκες ζωής τους. Επηρεάζει αρχηγούς κρατών και δεν ευνοεί κανέναν.


Το φαινόμενο των εκλείψεων με τη σύνοδο του Άρη και τη συμμετοχή του σε αυτές, μας λέει ότι η αντιμετώπιση των συνεπειών της ευάλωτης παγκόσμιας οικονομίας στα θέματα επιβίωσης της ανθρωπότητας δεν θα καταστεί εφικτή. Οι εκλείψεις δείχνουν τη διασκόρπιση της ενέργειας, οξύνουν τα προβλήματα, διαταράσσουν τις σχέσεις κρατών, αυξάνουν την εγκληματικότητα, τη θνησιμότητα και τα ατυχήματα και, πάνω από όλα, τροφοδοτούν αρνητικές συμπεριφορές, τρομοκρατικές εκδηλώσεις και μοιραίες δοκιμασίες. Θα επηρεαστεί ο ανθρώπινος ψυχισμός, θα μειωθεί η δημιουργικότητα και θα εκτεθούν σε κινδύνους νευραλγικοί τομείς ανθρώπων, κοινωνιών, κρατών και εταιριών. Διαβάστε παρακάτω…


Οι επικυρίαρχοι θα συνεχίσουν την επιβολή των επιδιώξεών τους, δηλαδή της εκμετάλλευσης των εθνικών πόρων και της διασφάλισης των διαδρόμων μεταφορών προς όφελος των σχεδίων τους. Το αρνητικό της περίπτωσης είναι ότι θα προκύψουν ευκαιριακές συμμαχίες οι οποίες στηρίζονται σε καταπιεστικά καθεστώτα, προς τους λαούς που κυβερνούν και επιθετικά προς τους γείτονές τους, χάρη στους υπέρμετρους εξοπλισμούς τους από τους επικυρίαρχους.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες πλανητικές θέσεις, η επιρροή αυτών των εκλείψεων , δείχνει την αύξηση αντιδράσεων, αλλά και εξεγέρσεων κάποιων λαών κατά των εγκάθετων ηγεσιών τους, τη χρήση της θρησκείας σαν όπλο για την απόκτηση πολιτικής ισχύος και την ανεξέλεγκτη διασπορά καταστροφικών όπλων που διαμορφώνει επικίνδυνες συνθήκες για την ασφάλεια της ίδιας της ανθρωπότητας. Οι εκλείψεις αυτές προοιωνίζουν απολυταρχικές αλλαγές που θα φέρει η επόμενη χρονιά και βάζουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα ανθρώπων που δεν έχουν τις προϋποθέσεις να επιβιώσουν οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Κριός:

Η έκλειψη που είναι ηλιακή στις 21, επηρεάζει τους στόχους σας, αναγκάζοντάς σας να λοξοδρομήσετε, να αποφύγετε εμπόδια και να επανασχεδιάσετε την τακτική σας. Επίσης σας ζητά να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, να μην είστε απερίσκεπτοι στις ασχολίες σας και να μην θέτετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας. Υπολογίστε ότι τα απρόοπτα θα συμβούν και προνοήστε για αντίθετα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας.

Ελαττώστε ταχύτητα στις προσδοκίες σας και φροντίστε να είστε από την ασφαλή πλευρά των γεγονότων. Αποφύγετε τα εκφράσετε γνώμη για θέματα που δεν σας αφορούν, ή σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Κάντε μια ενδοσκόπηση στις επιθυμίες σας, δείτε τι αξίζει να προσπαθήσετε και τι όχι και καταστρώστε τα σχέδιά σας. Ο αυθορμητισμός και η παρόρμηση δεν είναι καλοί σύμβουλοι στα επαγγελματικά σας, ενώ στα αισθηματικά σας θα έχετε ευκαιρίες για περιπέτειες οι ελεύθεροι. Αυτό το οποίο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε είναι η υπομονή και ο σκόπιμα δεύτερος ρόλος εκεί όπου επικρατεί ένταση. Σύντομα θα επανέλθουν όλα σε κανονική μορφή και θα καταλάβετε την αξία όσων σας συμβούλευσαν σωστά.


Ταύρος:

Η έκλειψη που στις 21 επηρεάζει τις κρυφές ερωτικές σας σχέσεις, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την περιουσία σας, αλλά και μεταβάλλει το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές σας. Δώστε σημασία στα σημάδια των καιρών, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από κάποιες επιθυμίες που δεν μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν.

Τα προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα χρειάζονται προσοχή καθώς φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση σε αυτούς τους τομείς. Αν προλάβετε τα γεγονότα και αν ανταποκριθείτε στις προκλήσεις τη στιγμή που πρέπει, τότε, εκτός του εκνευρισμού, δεν θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Δείτε τα θέματα της υγείας σας, ιδιαίτερα εκείνα για να οποία δεν είστε ενήμεροι και προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές. Ο ψυχισμός σας χρειάζεται τόνωση και πρέπει να ξεφύγετε από κάθε περιβάλλον που σας δημιουργεί αγωνίες και άγχος. Κάποιοι δικοί σας δεν συμμερίζονται ούτε τις απόψεις, ούτε τις ενέργειές σας, επομένως, αν υπολογίζετε σε υποστήριξη, θα την έχετε μόνο με ανταλλάγματα.

Δίδυμος:

Η έκλειψη στις 21 φέρνει μεταβολές σε συσχετισμούς δυνάμεων, εγείρει αντιπαλότητες σε θέματα πρακτικά και οικονομικά και φέρνει εμπόδια σε μια επισημοποίηση σχέσης ή στον γάμο. Επίσης οξύνει τις σχέσεις με συγγενείς και φίλους και μάλιστα για ασήμαντες αφορμές.

Έχετε καταλάβει από καιρό ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, αλλά είστε αγκυλωμένοι σε συνήθειες που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε. Είστε επίσης αναγκασμένοι να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας τα οποία φαίνεται να είναι ευάλωτα απέναντι στις συνέπειες του φαινομένου. Είναι αλήθεια πως δεν μπορείτε τώρα να κάνετε ριζικές αλλαγές, αλλά μπορείτε να διαφημίσετε τις ικανότητες και τις ιδιότητές σας σε κατάλληλο περιβάλλον. Η επιμονή σας σε θέματα που θεωρείτε σημαντικά και η συνεχής υπενθύμιση των θέσεών σας θα σας βοηθήσει να είστε η πρώτη επιλογή όταν έρθει η ώρα της δράσης. Μεθοδεύστε τις ενέργειές σας και προετοιμαστείτε για ουσιαστικότερες εξελίξεις.

Καρκίνος:

Η έκλειψη στις 21 θα επηρεάσει την ερωτική σας διάθεση, θα σας οδηγήσει στην υπερβολή και θα σας βάλει σε σκέψεις όσον αφορά την καθημερινότητά σας. Μην επιχειρήσετε τώρα τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί και μην δημιουργείτε με την συμπεριφορά σας, ανασφάλεια στους γύρω σας!

Οι άλλοι δεν πρέπει να είναι το βαρόμετρο ούτε της διάθεσης, ούτε της δράσης σας. Το φαινόμενο επηρεάζει τις σχέσεις σας με το περιβάλλον της εργασίας, ή των σκοπιμοτήτων σας, αλλά σας αφήνει περιθώρια μετακινήσεων και επαφών για οικονομικούς λόγους. Ξέρετε καλύτερα το κόστος της συναισθηματικής σας προσφοράς και τώρα θα πρέπει να περιορίσετε την αλόγιστη χρήση αυτής σας της ιδιότητας. Ο μήνας των διακοπών σας φέρνει την κατάλληλη στιγμή στο προσκήνιο, μην παραξενευτείτε όμως αν διαπιστώσετε, ότι οι εντυπώσεις που πήρατε ήταν λανθασμένες. Υπάρχει δηλαδή κίνδυνος να παίξετε άθελά σας το ρόλο του θεατή και του ακροατή μιας πρώτης και τελευταίας παράστασης των άλλων.

Λεων:

Η έκλειψη στις 21 στο ζώδιό σας, ανατρέπει κάποια δεδομένα, απομακρύνει ανθρώπους από το οπτικό σας πεδίο και σας αναγκάζει σε αναθεωρήσεις μικρού βεληνεκούς.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε ότι όλα είναι παροδικά και αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις. Το φαινόμενο σας θέλει ευάλωτους και πολλές φορές στοχεύει στον τομέα της ασφάλειάς σας, είτε πρακτικά, είτε συναισθηματικά. Είναι η εποχή που θα αναθεωρήσετε σχέσεις, φροντίστε όμως να είστε ουσιαστικοί για να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις και τις αποφάσεις σας. Είναι πιθανόν να καταρρεύσει μια οικονομική σας συμφωνία, αλλά σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί ότι σας ωφέλησε καθώς έθρεψε τον εγωισμό σας και έστρεψε το ενδιαφέρον σας σε άλλες πιο αποδοτικές ενέργειες και συνεργασίες. Αισθηματικά βρίσκεστε λίγο πριν το κόκκινο και θα πρέπει να κατεβάσετε τη θερμοκρασία του κινητήρα σας για να αποφύγετε την ακινητοποίηση στη μέση του πουθενά!

Παρθένος:

Η έκλειψη στις 21 σας εμποδίζει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, απομακρύνει μια προοπτική εσόδων που είχατε υπολογίσει για να καλύψετε κυρίως οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Αποφύγετε να πειραματιστείτε με τους άλλους γύρω σας και μην εκδηλώνετε την άποψή σας. Οι σχέσεις σας επηρεάζονται από το φαινόμενο του μήνα και θα πρέπει να δώσετε πολλά περιθώρια στον περίγυρό σας να λειτουργήσει όπως καταλαβαίνει. Αποστασιοποιηθείτε από τις συνέπειες μιας συμπεριφοράς που σας ενοχλεί και αφήστε τα γεγονότα να σας υποδείξουν την κατεύθυνση που σας εξυπηρετεί. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι αισθάνονται καταπιεσμένοι από την προσήλωσή σας στην τάξη και έχουν αναπτύξει άμυνες απέναντί σας. Το καταλαβαίνετε και σας ενοχλεί, αλλά πρέπει να κάνετε κι εσείς παραχωρήσεις, να καταλάβετε την οπτική τους και να χαμογελάσετε. Το χαμόγελό σας είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για εκείνους που σας αγαπούν και θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνότερα, αντί να ανησυχείτε πάντα, τόσο πολύ!

Ζυγός:

Η έκλειψη στις 21, σας απομακρύνει από ένα σύμμαχο, ένα συνεργάτη ή κάποιον με τον οποίον μοιραζόσασταν κάποιο σχέδιο για το μέλλον στα επαγγελματικά σας. Είναι καλό να μείνετε για λίγο σε μέρος που σας ξεκουράζει και να αφήσετε τα γεγονότα να ολοκληρώσουν τον κύκλο και τη σημασία τους.

Το φαινόμενο φαίνεται να επηρεάζει τον ψυχισμό σας, να αναμοχλεύει τα αισθήματά σας για αγαπημένο ή αγαπημένα πρόσωπα και να αισθάνεστε αδικημένοι όσον αφορά σε μια αντίστοιχη κατάσταση του παρελθόντος. Όταν εσείς δηλαδή, παραμερίσατε τις επιθυμίες σας για να στηρίξετε τους άλλους. Επειδή όμως όλα είναι δανεικά και επιστρέφονται διορθωμένα, φροντίστε να μην ενοχλείστε τόσο από μια αδικία. Κρατηθείτε ακέραιοι, αλλάξτε γρήγορα προσανατολισμό και απολαύστε τις μικρές χαρές του μήνα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Έχετε άλλους λόγους να είστε χαρούμενοι, κοινωνικοί και ευχάριστοι. Όσο μεγαλύτερη σημασία δίνετε στα κακώς κείμενα, τόσο μεγαλύτερη ψυχική προσπάθεια απαιτείται να καταβάλετε για να ισορροπήσετε. Και η ισορροπία για εσάς είναι το άπαν!

Σκορπιός:

Η έκλειψη στις 21 επηρεάζει οικογενειακές καταστάσεις, σχέσεις με τους γονείς αλλά και ανθρώπους που θα σας ζητήσουν για κάποιο λόγο τη βοήθειά σας. Φανείτε σταθεροί στις αποφάσεις σας και μην σταματάτε να υπερασπίζεστε τον εαυτό και τις επιθυμίες σας.

Το φαινόμενο σας επηρεάζει και θετικά και αρνητικά. Θετικά γιατί μπορείτε να λειτουργήσετε μυστικά και να ανακαλύψετε τις ζωτικές για εσάς διεξόδους στα θέματα που σας απασχολούν και αρνητικά όσον αφορά στις άμεσες επιδιώξεις σας. Φαίνεται λοιπόν πως είναι όλα θέμα συντονισμού και ιεράρχησης των αναγκών. Θα είστε περισσότερο ασφαλείς αν ακολουθήσετε τους κανόνες και αν περάσετε λίγο καιρό προσγειωμένοι και με διάθεση αφοσίωσης στο όποιο καθήκον σας. Μην κάνετε συγκρίσεις με τη δυνατότητα επιλογών που έχουν κάποιοι άλλοι και μην αφήνετε κάποια πράγματα στην τύχη, ιδιαίτερα αν εξαρτάται από την εξέλιξή τους η οικονομική σας κατάσταση. Η οικογένεια, οι επιλογές για το μέλλον, οι σχέσεις σας με κάποιο ειδικό άτομο καθώς και κάποιες συμφωνίες σας, χρειάζονται ψυχραιμία, περισσότερη επεξεργασία και αισιοδοξία.

Τοξότης:

Η έκλειψη στις 21 θα φέρει στα όριά του ένα οικονομικό ζήτημα, από την άλλη πλευρά όμως θα φροντίσει ώστε να αναπληρωθούν κάποιες απώλειες, είτε σε έμψυχο υλικό είτε σε πρακτικά ζητήματα για τα οποία είχατε προβληματιστεί σημαντικά στο παρελθόν.

Φαίνεται πως η διάθεσή σας για περιπέτεια βρίσκει ανταπόκριση στο φαινόμενο του μήνα, το οποίο μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μια δύσκολη καθημερινότητα, όσον αφορά στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο γεγονός, μια κατάσταση που σας περιορίζει ή ένα θέμα που μόνο εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε. Όσο όμως κι αν αλλάζει το πρόγραμμα, δεν πτοείστε γιατί αυτήν την περίοδο διανύετε τη φάση της περιέργειας, της εσωτερικής εξέλιξης και της, κατά κάποιο τρόπο, αφ υψηλού αντιμετώπισης όλων των άλλων. Ξέροντας ότι είναι δύσκολος μήνας ο Αύγουστος έτσι κι αλλιώς και έχοντας υπόψη σας ότι οι δυσκολίες είναι αδύνατες για τον Τοξότη, απομακρύνεστε από τις αρνητικές συνέπειες του φόβου, επενδύοντας στην ελπίδα και στην νοητική και ψυχική ολοκλήρωση!

Αιγόκερως:

Η έκλειψη στις 21 δοκιμάζει τις συνεργασίες σας, τον κοινωνικό περίγυρο και φέρνει στην επιφάνεια κάποια μυστικά που θα επηρεάσουν αρνητικά τον αλτρουισμό σας. Μην βάζετε όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι και μην ασχολείστε με ότι έχει δεν έχει πια ούτε σημασία, ούτε αξία.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας το οποίο λειτουργεί αλάθητα και θα είστε οι λιγότερο εκτιθέμενοι στην επίδραση του φαινομένου. Αργήσατε λίγο να καταλάβετε ότι δεν είστε αδικημένοι, ούτε άτυχοι, απλά βιαστήκατε να κάνετε αναπροσαρμογές, τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις ενέργειές σας. Ο μήνας θα σας φέρει ευκαιρίες, κάποιες ουσιαστικές και κάποιες επιπόλαιες και μη αποδοτικές. Εδώ χρειάζεστε ψυχραιμία για να αποφασίσετε με σωστά κριτήρια, καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κερδίσετε το μέλλον. Πάντως δεν χωρούν όλα στο ίδιο καλάθι και θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα αποχωριστείτε ολοκληρωτικά. Όσο βάρος απορρίψετε, τόσο πιο ανάλαφροι θα προχωρήσετε σε αυτό που πρέπει να γίνει!

Υδροχόος:

Η έκλειψη στις 21 δοκιμάζει τις αντοχές του γάμου ή της σχέσης σας, δημιουργεί εντάσεις και αιτίες παρεξηγήσεων, ενώ σας αφαιρεί επιχειρήματα, λόγω κάποιας υπόσχεσης ή κάποιων λεπτών ισορροπιών που δεν θέλετε να διαταράξετε.

Το φαινόμενο είναι ικανό να σας παραπλανήσει και να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται σε πολύ ορισμένα κριτήρια, που εξυπηρετούν μέρος μόνο των αναγκών σας. Αρνείστε πεισματικά να δείτε που κάνετε λάθος και αρνείστε να παραδεχτείτε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία για τον στόχο που επιδιώκετε. Το φαινόμενο κρύβει από το οπτικό σας πεδίο την πραγματικότητα, γεγονός που, σε συνδυασμό με τη δική σας αγαπημένη θεωρία του όλα είναι για καλό, σας εγκλωβίζει σε ένα λαβύρινθο συναισθημάτων, προσωπικού ανικανοποίητου και πρακτικών αναγκών και σας οδηγεί σε μια εξέγερση εναντίον των φυσιολογικών σας αδυναμιών. Κάτι τέτοιο είναι ικανό να επηρεάσει την υγεία σας και να ανησυχήσει εκείνους που σας αγαπούν.

Ιχθύς:

Η έκλειψη στις 21 επηρεάζει την υγεία, σας κάνει απρόσεκτους στις ασχολίες σας και φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους με τους οποίους σας χωρίζουν διαφορές. Μείνετε σε ήρεμα νερά και μην προκαλείτε άσκοπα την τύχη σας.

Επηρεάζεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πρακτική σας ασφάλεια πρωτίστως και κατά δεύτερο λόγο με τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε την συναισθηματική σας πληρότητα. Και στις δυο περιπτώσεις θα αναζητήσετε την ασφαλή οδό, θα προσπαθήσετε να κόψετε δρόμο και να αποφύγετε συμπληγάδες, αλλά εξετάστε μήπως όλα αυτά δυναμώνουν στη φαντασία σας και σας εμποδίζουν να είστε απλοί και ευθείς σε ότι αναζητάτε. Όσο απομακρύνεστε από τις δικλείδες ασφαλείας σας κυνηγώντας πειρασμούς, μην αγνοείτε τα σημεία των καιρών και μην προσπαθείτε να κάνετε τώρα τη διαφορά και να επιτύχετε αιφνιδιασμούς. Το πιθανότερο είναι να αδικήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να του στερήσετε δυνάμεις που θα του χρειαστούν στο άμεσο μέλλον.
https://www.facebook.com/share.php?v=4&src=bm&u=http%3A%2F%2Ftzenopoulo.blogspot.gr%2F2017%2F08%2F21.html&t=%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%20%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%2021%20%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B1%20%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%20%CE%9B%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%3B%20%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BD%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5%E2%80%A6

Πηγή: athensmagazine.gr
loading...
Loading...