SURVIVOR: Να γιατί φόραγε σφυρίχτρα ο Ντάνος!

SURVIVOR: Να γιατί φόραγε σφυρίχτρα ο Ντάνος!

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί. Θεωρούμε πως ο τύπος όχι μόνο θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor αλλά αποτελεί την πεμπτουσία και του ίδιου του παιχνιδιού. Με τα καλά του και τα κακά του, έχει αποδείξει όλους αυτούς τους μήνες πως «το έχει» όσο κανείς άλλος από τους παίκτες. Αποτελεί σημείο αναφοράς και πρότυπο μαχητικότητας και δεν είναι τυχαίο που έχει μπει στην μπούκα συμπαικτών κι αντιπάλων από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού. Κάτι έχει ο μπαγασάκος για να προκαλεί τσίτες (σχεδόν) σε όλους και σε ένα ατομικό παιχνίδι όπως το Survivor, όπου ο καθένας προσπαθεί να ψυχολογήσει από την αρχή ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος (υπό την έννοια ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει έναντι του ιδίου), λογικό ήταν να υπάρχει κι ένα μαύρο πρόβατο.

Τη γνώμη όμως των υπόλοιπων παικτών, δεν είναι αυτονόητο ότι την ασπάζονται και οιι τηλεθεατές οι οποίοι εκδήλωσαν μαζικά την υποστήριξή τους όλο αυτό το διάστημα στο πρόσωπο του Ντάνου. Κατά τη γνώμη μου, όχι άδικα. Γιατί; Ακόμη και τώρα που φτάσαμε στα ημιτελικά και ο άνθρωπος βρίσκεται μία ανάσα από το να το σηκώσει το τιμημένο, δείχνει πως ό,τι κάνει δεν το κάνει για τη μόστρα ή το θεαθήναι. Τι εννοώ;

Γιατί σφυρίχτρα;

Χτες το βράδυ πάτησε στα πάτρια εδάφη η τετράδα Αγγελόπουλου, Ιωαννίδη, Βασσάλου και Αναγνωστόπουλου. Αν εξαιρέσεις εκείνους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν(!) τον πρώην μισθοφόρο, ένα ακόμα παράδοξο γεγονός ήταν η εικόνα του Ντάνου. Και πιο συγκεκριμένα, η εικόνα που έβλεπες αν εστίαζες στο στέρνο του Ντάνου. Εκεί, δηλαδή, όπου κρέμονταν μία... σφυρίχτρα.

Κάθεσαι και σκέφτεσαι «τι στο διάολο, από πότε έγινε τρέντι η σφυρίχτρα που κρέμεται στο στήθος;», αλλά όχι. Καθόλου δεν είναι έτσι. Δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φορούσε κατά τη διάρκεια του υπερατλαντικού ταξιδιού τη σφυρίχτρα για έναν και μοναδικό λόγο και ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ότι περί αυτού πρόκειται: το φορούσε μήπως και γίνει καμιά στραβή και το αεροπλάνο ζήσει καταστάσεις "Lost"! Είχε στο μυαλό του ο αθεόφοβος ότι αν παίξει καμιά συντριβή και επιζήσει, θα μπορεί με τη σφυρίχτρα του να ειδοποιήσει τα σωστικά συνεργεία!

Μια φορά Survivor, για πάντα Survivor, που λένε και ο Ντάνος με αυτήν του την κίνηση, αποδεικνύει πως το ζει και το έχει όσο δεν πάει. Κάτι τέτοια βλέπει ο κόσμος και τον έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση (σε αντίθεση με μερικούς-μερικούς, ονόματα δεν λέμε...). Για δείτε τουϊτεροκατάσταση μετά τα χτεσινά...

ΝΤΑΝΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 
Ντάνο όταν κερδίσεις πάρε τον Σπαλιαρα και πάντε να γλεντήσετε στα μπουζούκια που τραγουδάει η Ειρηνη 
Απόρησα πως ψηφίστηκε ο  αντι για το Σπαλιάρα κ μετά θυμήθηκα οτι ο Τσιπρας εχει κερδίσει δυο εκλογές 


"για κανένα παιχνίδι δε θα πούλαγα το σπίτι μου κ ότι με έχει μάθει αυτή η ζωή.Υπερασπιστηκα τις αξίες του σπιτιού μου"
Ο Μισθοφορος λεει ταΐζει τον Σπαλιαρα.
Που ο Σπαλιαρας ειναι ο μονος που δεν εχουν παρει σε κανενα έπαθλο ατομικού 
Ο μισθοφόρος σήμερα βγάζει χολή σε Σπαλ... Αλλά ο Σπαλ χαμογελάει και τρολάρει!!! Ετσι Σπαλιάρα.. Δεν του χρωστάς τιποτα! 

*Φωτό Εξωφύλλου: NDP PHOTO AGENCY | NIKOLAREAS DASKALAKIS POYPOYLIDOY
http://www.ratpack.gr/videos/story/2866/survivor-na-giati-forage-sfyrixtra-o-ntanos
loading...
Loading...