Ντάνος, Μάριος ή Κωνσταντίνος: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor

Ντάνος, Μάριος ή Κωνσταντίνος: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor

Μετά από πέντε μήνες σκληρής επιβίωσης οι τρεις τελευταίοι Survivors θα κάτσουν σήμερα απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη για να διεκδικήσουν μία από τις δύο θέσεις στο μεγάλο τελικό του Survivor!
Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ποιος θα είναι ο ένας και μοναδικός Survivor; Το βράδυ της Δευτέρας (03/07) παρακολουθήσαμε το πρώτο live του παιχνιδιού από την Αθήνα, οι τελευταίοι των... Δομινικανών επέστρεψαν από την Καραϊβική το βράδυ της Κυριακής και «προσγειώθηκαν» στο θεατράκι του άλσους Γαλατσίου.

Η μάχη Αναγνωστόπουλου – Βασάλου έχει ήδη περάσει στην Ιστορία και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στον μεγάλο ημιτελικό και στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου (ας μην κρυβόμαστε) επί ελληνικού εδάφους.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά ο Κύπριος και ο Σκιαθίτης είναι τα δύο φαβορί για να περάσουν στον τελικό, ενώ ο Βασάλος ναι μεν είναι το αουτσάιντερ, αλλά τις τελευταίες ημέρες και μετά το επικό κουίζ, στο οποίο κέρδισε το αυτοκίνητο χάρη στη μαμά του, κερδίζει έδαφος.
Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη την μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το ποσοστό που συγκέντρωσε μπορεί από τώρα να βγει στο Σύνταγμα ή στην πλατεία της Σκιάθου για να πανηγυρίσει. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, γιατί και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει μεγάλο γκελ στο κοινό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα στο θεατράκι του Γαλατσίου θα βρεθούν όλοι οι παίκτες του Survivor για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στο νησί της Καραϊβικής, κάτι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον, μιας και Στέλιος Χανταμπάκης και Ντάνος θα θα συναντηθούν μετά από σχεδόν 2,5 μήνες για να λύσουν... τις διαφορές τους.
loading...
Loading...