Η «πολύ» Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στο Survivor και έγινε σταρούμπα… Η σνομπαρία στους δημοσιογράφους και το κράξιμο! (Βίντεο)

Η «πολύ» Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στο Survivor και έγινε σταρούμπα… Η σνομπαρία στους δημοσιογράφους και το κράξιμο! (Βίντεο)

Εντάξει…οκ μπήκε στο Survivor πήρε αναγνωρισιμότητα που δεν περίμενε να έχει ποτέ και ξαφνικά βγαίνει έξω με την μύτη πιο ψηλά…πεθαίνεις!

Δηλαδή…αφού βλέπεις ότι κάνουμε όλοι προσπάθεια να δείξουμε καλή διαγωγή κάνε κι εσύ την δική σου να μην δίνεις δικαιώματα… Κοιτάξτε, η Βαλαβάνη από ότι καταλάβαμε και χθες κάνει την συγκεκριμένη τακτική. Διαβάστε παρακάτω…

Αδιαφορεί για δημοσιογράφους και είναι κοντά στον κόσμο.. τουλάχιστον για τον ημιτελικό – τελικό που είχε παιδάκια και ήθελαν να της μιλήσουν! Από την άλλη…την περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω για να της πάρουν μία δήλωση κι εκείνη πέρασε τρέχοντας από μπροστά τους, γύρισε το κεφάλι από την άλλη, έσπρωξε όλα τα κορίτσια, πάτησε τις δημοσιογράφους για να μπει γρήγορα μέσα γιατί η Ελένη Μενεγάκη….εεε… η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλαμε να πούμε…δεν ήθελε να κάνει δήλωση και αντί να το πει ευγενικά σαν την Ππαδοπούλου προτίμησε να το κάνει ντίβα…

Έτσι νευρίασε ο δημοσιογράφος του alpha και της είπε: «Σνομπάρεις Ευρυδίκη; Καλά δεν τρέχει και τίποτα να δεν μιλήσεις…», με εκείνη να σταματάει για δευτερόλεπτα να τον κοιτάξει και συνέχισε βιαστική να πάει στο κοινό να αποθεώσει την σταρ… Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

http://www.youweekly.gr/news/i-polu-eurudiki-balanini-mpike-sto-survivor/
loading...
Loading...