Το Happy Day «άδειασε» δημοσίως τη Βαλαβάνη! Οι ατάκες για το καλάμι και τη στρατηγική της! (βίντεο)

Το Happy Day «άδειασε» δημοσίως τη Βαλαβάνη! Οι ατάκες για το καλάμι και τη στρατηγική της! (βίντεο)

Στο Happy Day σχολίασαν την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Ελλάδα,τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, και την ερώτηση περί του ότι είναι η πιο αντιπαθής παίκτρια.

«Τι ερώτηση ήταν αυτή, κόλαφος, μαχαίρι, είχε εν τω μεταξύ μια χαρά η Ευρυδίκη και ήρθε και την ισοπέδωσε!» είπε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Παπανώτας την έσφαξε με το βαμβάκι, λέγοντας:

«Ήταν μια παρέα στην παραλία και ήταν μια κοπέλα που είχε πρόβλημα με τα ορμονικά, το συκώτι, τα γόνατα και το στομάχι! Μια χαρά περάσανε, τώρα που θα πάμε διακοπές, να την πάρουμε μαζί!»

«Φάνηκε πολύ ενημερωμένη για όλα, κανείς άλλος δεν ήξερε τόσες πολλές λεπτομέρειες! Όλοι οι άλλοι δνε λέγανε ότι δεν έχουν προλάβει να δουν τίποτα» είπε η Ελένη Τσολάκη. «Εγώ νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ ενημερώνονταν! Πάντως κάποιοι βρήκαν την Ευρυδίκη λίγο επηρμένη! Κάποιες φορές μπορεί να δείξουν επιθετικότητα και ότι έχουν καβαλήσει το καλάμι, ενώ είναι η άμυνά τους!» παρατήρησε η Σταματίνα. «Μα γιατί το λες αυτό; Βλέπεις έπαρση στο κορίτσι;» είπε ο Παπανώτας και συνέχισε:

«Όπως ο Τανιμανίδης είναι ο πόλυτος presenter, έτσι και αυτή είναι η απόλυτη παίκτρια! Το κολλάει ο Σκάι το «απόλυτος» σε όλους τους εργαζόμενους τους!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
http://www.youweekly.gr/news/oi-dimosiografoi-epirmeni-happy-day-adeia/
loading...
Loading...