Πενήντα χιλιάδες ευρώ κόστισε στο ΣΔΟΕ να μεταμφιέσει τους ελεγκτές του σε Άραβες για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Το αστρονομικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ αναγκάστηκε να δαπανήσει το ΣΔΟΕ προκειμένου οι ελεγκτές του να προσποιηθούν τους Άραβες δισεκατομμυριούχους στην πολυδιαφημισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι στο Nammos της Μυκόνου, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Τη συναυλία, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ τζίρου με έσοδα άνω των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, παρακολούθησαν δυο κλιμάκια υπαλλήλων, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν σε πλούσιους Άραβες προκειμένου να περάσουν απαρατήρητοι και να ελέγξουν για τυχόν φορολογικές παραβάσεις.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ΣΔΟΕ αναγκάστηκε να δαπανήσει πάνω από 50.000 ευρώ προκειμένου οι υπάλληλοι του να είναι πειστικοί, ξοδεύοντας μεγάλα ποσά για αμφίεση, κοσμήματα, ταχύρρυθμα μαθήματα αραβικών και πούρα καθώς την ενοικίαση μεγάλου σκάφους προκειμένου να έρθουν από την Αθήνα.

Επιπρόσθετα οι ελεγκτές κατέβαλλαν και την είσοδο και ελάχιστη κατανάλωση μέσα στο κοσμικό μπαρ, η οποία έφθανε τα 10.000 ευρώ.

Πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι παρά τον επιτυχημένο έλεγχο, οι ελεγκτές παραδόξως δεν διαπίστωσαν καμία απολύτως παράβαση, ωστόσο λίγο έλειψε να γίνουν αντιληπτοί όταν αποκολλήθηκαν τα γένια ενός εφοριακού την ώρα που έπινε σαμπάνια.
http://tovatraxi.com/business/penhnta-xiliades-evrw-kostise-stous-ypallhlous-tou-sdoe-na-metamfiestoyn-se-araves-gia-th-synavlia-tou-antwnh-remou/#.WX7QcpdSCUl
loading...
Loading...