ΈΞΑΛΛΗ η Παλαιτσάκη με τα δημοσιεύματα για τις φωτό της με μαγιό και τα σχόλια για την ηλικία της!

Τι ήταν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες της Νανάς Παλαιτσάκη με μαγιό σε δημοσιεύματα στα οποία μάλιστα έκαναν λόγο και για την ηλικία της; Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει, αποκαλύπτοντας την πραγματική της ηλικία…

Η ίδια, φανερά ενοχλημένη έγραψε ένα… περιποιημένο μήνυμα στο Facebook με παραλήπτες όλους όσοι τη σχολίασαν. Δείτε τι έγραψε…«Αρχικά θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοσιογράφους που κυριολεκτικά γέμισαν με αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις το διαδύκτιο σε δεκάδες websites όσον αφορά την τολμηρότητα μου να φωτογραφηθώ με μαγιό στα…53 μου!

Θα ήθελα όμως να ενημερώσω τους ίδιους αλλά και όλους τους φίλους που με αγάπη με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια… Δεν είμαι 53, είμαι 55 χρονών. Ναι περήφανη 55χρονη γυναίκα και μητέρα, γεννημένη 21-2-1962. Δεν αισθάνομαι περηφάνια για το κορμί μου ούτε ντροπή, αισθάνομαι απλώς καλά καιευγνωμοσύνη για αυτό αλλά ακόμη περισσότερο που ο Θεός με έχει ευλογήσει με όλες μου τις ατέλειες σαν άνθρωπο και που σαν σήμερα πριν από αρκετά χρόνια έφερα στην ζωή τον γιό μου Αλέξη. Εύχομαι και παρακαλώ τον Θεό να έχει ΠΑΝΤΑ καλά, πρώτα εκείνον, γερό και δυνατό. Αυτός και μόνο αυτός ο άντρας της ζωής μου, με κάνει καθημερινά ΠΟΛΥ περήφανη, και εύχομαι όλες οι γυναίκες του κόσμου να έχουν την τύχη να φέρουν στον κόσμο ένα τόσο υπέροχο και σπάνιο άνθρωπο όπως εγώ! Αλέξη μου να είσαι χιλιόχρονος!»
loading...
Loading...