Δεύτερο «χτύπημα» για Βασάλο: Απάντησε και η δεύτερη «σύντροφος» του «Μαχητή»

Μία δήλωση ότι είναι single, έκανε τα «κορίτσια του» να ξεσπαθώσουν και το ξεκατίνιασμα να ξεκινήσει.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του στο Survivor Πανόραμα, το απόγευμα της Τετάρτης, σχετικά με το ότι μπήκε και βγαίνει από το παιχνίδι… single, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.Μετά το πρώτο «χτύπημα» της πρώτης κοπέλας που δήλωσε σύντροφός του, Βασιλικής Αγιαννοπούλου, η οποία έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και… ξεκατινιάστηκε, ήρθε και η σειρά της Μαρί Ρόουζ να πάρει θέση. Και το έκανε μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Labiri Biri».

«Δεν βγήκα ποτέ να πω ότι είμαι η σύντροφος του Κωνσταντίνου. Είπα απλά ότι είμαι η δικαιούχος στο έπαθλο επικοινωνίας και ότι τον περιμένω όταν βγει. Είμαι απλά η φίλη του Κωνσταντίνου, γιατί αυτός μου ζήτησε να τον περιμένω», είπε αρχικά.

Αλλά μετά έριξε κι εκείνη το «καρφάκι» της, λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος με τις δηλώσεις του χθες στην Ελεονώρα, είναι σαν να μη γνωρίζει εμένα ούτε την πρώην. Αυτό δεν το βρίσκω σωστό… Ειδικά όταν έχεις περάσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο -μιλάω για την πρώην του- τη Βασιλική».

Και συμπλήρωσε: «Είχαν χωρίσει πριν φύγει. Εγώ τον γνώρισα το Νοέμβρη στην Αθήνα. Μετά προέκυψε πριν φύγει η γνωριμία μας έγινε σε πιο στενή επαφή και λίγο πριν φύγει μου ζήτησε να τον περιμένω!».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μπορεί πλέον να βγαίνει και να λέει ότι δεν με ξέρει. Αυτό είναι πολύ λάθος του. Με όσα άκουσα χτες από το μυαλό μου μπορεί να περνούν πολλές σκέψεις όχι ευχάριστες… Όλο αυτό μπορεί να έχει γίνει για συγκεκριμένο λόγο, ώστε να υπάρχει μία φημολογούμενη σχέση και να παίρνει ψήφους και από την Κύπρο! Δεν λέω ότι έχει γίνει, αλλά θα μπορούσε…».
https://www.freegossip.gr/blog.php/deftero-chtypima-gia-vasalo-apantise-ke-i-defteri-syntrofos-tou-machiti/
loading...
Loading...