Έξοδος για Βαλαβάνη και Βασάλο! Οι νέες φωτογραφίες που φουντώνουν τα σενάρια για την σχέση τους

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι πρώην παίκτες του Survivor, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος και φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά, αν και ήταν σε αντίπαλες ομάδες στο παιχνίδι επιβίωσης.

Αυτές τις μέρες με αφορμή το Survival Camp που διοργανώνεται στην συμπρωτεύουσα, συνδυάζουν και ολιγοήμερες διακοπές. Οι φωτογραφίες που είναι μαζί, όλο και πληθαίνουν. Έτσι φουντώνουν και οι φήμες για την σχέση τους, που ήδη είχαν αρχίσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Ευρυδίκη από την ώρα του ταξιδιού της αναχώρησης στο αεροδρόμιο της Αθήνας δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω…

Η τελευταία της δημοσίευση στο Instagram stories πριν λίγες ώρες μαρτυράει την βραδινή έξοδό της με τον Κωνσταντίνο, αλλά και με άλλους πρώην παίκτες του παιχνιδιού.

Από ότι θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, πραγματικά το γλεντάνε και περνάνε πολύ καλά! Η Ευρυδίκη όλο χαμογελάει, παίρνει αστείες πόζες και είναι αγκαλιά με τον Βασάλο. Μαζί τους όπως βλέπουμε βρίσκονται ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Πάνος Αργιανίδης.http://www.youweekly.gr/news/evridiki-basalos-sxesh/
loading...
Loading...