Η απάντηση του ΣΚΑΪ στις καταγγελίες Πριάμου

Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι… εντάσεις καλά κρατούν. Μεγάλος νικητής του χθεσινού τελικού αναδείχτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό.

Από εχθές το βράδυ και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έχει ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο με τους υποστηρικτές του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη να αναφέρουν, πως υπήρξε μεγάλη εμπλοκή στην ψηφοφορία και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Μάλιστα και η μητέρα του Κύπριου παίκτη, Λία Ιωαννίδου, μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη με το γεγονός και τόνισε, πως δεν ήταν εφικτό να προσμετρηθούν οι θετικές ψήφοι για τον Μάριο.

Το mediamagazine επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ, το οποίο μας ξεκαθάρισε πως ο σταθμός δεν έχει καμία ανάμειξη με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Παράλληλα τόνισε πως το Survivor είναι μία εξωτερική παραγωγή και η Acun Medya έχει αναθέσει σε εξωτερική εταιρεία την καταμέτρηση των ψήφων, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το κανάλι δεν έχει καμία ανάμειξη με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Τέλος, άνθρωπος από το κανάλι του Φαλήρου υπογραμμίζει στο mediamagazine οτι από τον ημιτελικό ήταν ξεκάθαρο, πως νικητής θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς από τις 400.000 ψήφους, οι 170.000 ήταν υπέρ του Ντάνου.
loading...
Loading...