Σάκης Τανιμανίδης: Ο ΝΟ 1 παρουσιαστής! Οι άλλοι, όλοι, είναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες!

Σάκης Τανιμανίδης: Ο ΝΟ 1 παρουσιαστής! Οι άλλοι, όλοι, είναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες!

Τόσα χρόνια μας τα χαν ζαλίσει οι άλλοι! Καμμιά αξιοκρατία. Χθες, βλέποντας τον τελικό, καταλήξαμε ΞΑΝΑ στη…διάγνωση: Έχει εμφάνιση.. Έχει πραγματικά γκελ σε όλες τις ηλικίες. Είναι κύριος, δείχνει ήθοςΔεν κρύβει το κορίτσι του. Οι άλλοι παρουσιαστές – βλέπε Αρναούτογλου – τα είχαν με πολλές από την εκπομπή τους και πάντα κρυβόντουσαν! χθες, από τη στιγμή που παρουσίασε τον Ατζούν, θα ήταν απαράδεκτο να προσπεράσει την γυναίκα του που ήταν δίπλα του. Πιο δίπλα, ήταν η Χριστίνα Μπόμπα. Μπορεί να μη μας γεμίζει το μάτι επειδή τη μάθαμε από τον Τανιμανίδη, αλλά είναι προς τιμή του, που…τιμά την επιλογή του. Δεν δείχνει πως κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Αυτά είναι και συμβολικά…θα ήταν σαν ν’ αρνείται τη κοπέλα του αλλιώς. Ακόμα και όσοι μπορεί να το είδαν κάπως άστοχο να μας την δείξει την συγκεκριμένη στιγμή, νιώθουν πως είναι κύριος!
Μιλάει στους δημοσιογράφους. Απαντά σε αδιάφορες ερωτήσεις, άπειρων που κρατάνε το μαρκούτσι στο χέρι και ρωτάνε άχρηστα. Συνεχίζει να τους μιλά με εξαιρετική διάθεση. Δε σταματά για να τους δείξει πως βαριέται ή πως ρωτούν κοτσάνες και ενοχλητικά πράγματα.
–Δεν προσπαθεί να σου πει αστεία αποτυχημένα και να εκτεθεί!

–Παρουσιάζει και σου δημιουργεί μια έκφραση ευχαρίστησης. Ένα χαμόγελο. …

Έχει διάθεση να κάνει χιούμορ και το χιούμορ αυτό δεν έχει στόχο να πέσεις από την καρέκλα. Είναι τόσο ΧΑΛΑΡΟ – οπως και η διάθεση του – που καταντά απίστευτα πετυχημένο. Μιλά και δίνει παλμό – ειδικά στα live – αποδείχτηκε εντυπωσιακός! ΜΙλούσε αργά, με στόμφο, υπογραμμίζοντας την κάθε λέξη.
https://www.freegossip.gr/blog.php/sakis-tanimanidis-o-no-1-parousiastis-i-alli-na-tous-klene-i-renges/
loading...
Loading...