Και η κwλοτούμπα συνεχίζεται! Η Σόφη Πασχάλη πλέκει το εγκώμιο του Ντάνου! Τι λέει για τον τελικό του Survivor; (Βίντεο)

Και η κwλοτούμπα συνεχίζεται! Η Σόφη Πασχάλη πλέκει το εγκώμιο του Ντάνου! Τι λέει για τον τελικό του Survivor; (Βίντεο)

Η Σόφη Πασχάλη βρέθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες και, για άλλη μια φορά, έπλεξε το εγκώμιο του… Γιώργου Αγγελόπουλου!

«Τώρα που έχει έρθει το καλοκαίρι είναι η μελανίνη περισσότερη, θα είμαι άλλη φυλή τον Αύγουστο! Θα είμαστε όλοι στον τελικό του Survivor, 4 νομίζω θα κατέβουν! Επειδή είμαι 2 μήνες έξω, έχω φάει, έχω συνέλθει, είμαι μια χαρά, έχω πάρει τα κιλάκια μου, θα ήθελα να κερδίσει αυτός που έχει ανάγκη τα χρήματα περισσότερο!

Πολύ ωραία ήταν η αποχώρηση του Χρανιώτη, ήταν συνειοδητοποιημένος, σίγουρα μεταξύ αυτού και του Αγγελόπουλου, ήταν το σωστό να παραμείνει ο Ντάνος, επειδή προσφέρει τα περισσότερα στην ομάδα, και αγωνιστικά είναι πολύ καλός, επομένως ήταν πολύ όμορφο και για εκείνον, για να μην στενοχωρηθεί!» είπε, και προξένησε τις εύλογες απορίες της παρουσιάστριας. Διαβάστε παρακάτω…

«Μας μπερδεύει λίγο η Σόφη, ποια ήταν η αλήθεια και ποιο το ψέμα;» «Δεν θα το μάθετε ποτέ! Τότε είχε μια άποψη που βασιζόταν σε συγκεκριμένα επιχειρήματα, δεν λέει κάτι τελείως διαφορετικό τώρα!» απάντησε αινιγματικά ο Πάνος Αργιανίδης. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
loading...
Loading...