Μπouρλότο! Έξaλλος ο Στέλιος Χανταμπάκης μπροστά στις κάμερες με την ερώτηση για την Παπαδοπούλου! Έξαλλη η Καινούργιου on air!

Μπouρλότο! Έξaλλος ο Στέλιος Χανταμπάκης μπροστά στις κάμερες με την ερώτηση για την Παπαδοπούλου! Έξαλλη η Καινούργιου on air!

Σε νυχτερινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Στέλιο Χανταμπάκη με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για την εκπομπή που ετοιμάζει, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν ρωτήθηκε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

«Έχω ξεκινήσει τα γυρίσματα και ελπίζουμε να το προλάβουμε τον Ιούλιο και ελπίζω να είναι τόσο καλό ώστε να αρέσει. Είμαστε σε ένα πάρτυ τώρα, και νομίζω ότι πρέπει να με ρωτήσεις εμένα κάτι, αν θέλεις, τώρα να με ρωτήσεις για την Ειρήνη Παπαδοπούλου!» είπε, εμφανώς εκνευρισμένος, μπροστά στην κάμερα, όταν ερωτήθηκε για το δημόσιο άδειασμα που του έκανε η πρώην συμπαίκτρια του, γυρνώντας από την άλλη πλευρά επιδεικτικά! Διαβάστε παρακάτω…

Το γύρισμα της πλάτης του Χανταμπάκη στη δημοσιογράφο έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν παρέλειψε να εκφράσει τον εκνευρισμό της! «Ο άνθρωπος φαίνεται σε δύο πράγματα, όταν χάνει και όταν κερδίσει την εξουσία! Τι ήθελε να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, για το Κυπριακό; Για μέχρι εκεί είναι ο Χανταμπάκης!» είπε η Τζωρτζέλα. «Όποιος δεν ήθελε, ας μη μιλούσε!» είπε η παρουσιάστρια. «Βλέπω έναν άνθρωπο να βγαίνει έξω με το πούρο από ένα πανάκριβο διθέσιο αμάξι…» τον έδωσε και η Ειρήνη Γκανιάτσου. «Ας μη σχολιάσω καλύτερα!» είπε όλο νόημα η Κατερίνα Καινούργιου και ποροχώρησε στην εκπομπή. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr
loading...
Loading...