Αδιανόητο! Η απαράδεκτη ειρωνεία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου!

Αδιανόητο! Η απαράδεκτη ειρωνεία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου!

«Πολλοί είπαν ότι το χτεσινό αγώνισμα ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Αγγελόπουλου! Όταν είσαι δάσκαλος του σκι, και πρέπει να ισορροπήσεις στα πέδιλα, αλλά και η Ευρυδίκη είναι σέφερ, και λόγω του pole dancing, είναι πολύ δυνατή σωματικά!» είπε η Σταματίνα και συνέχισε:

«Μου έμεινε οι Μαχητές που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ήττα τους με κάθε τρόπο!» «Ρόμπα γίνανε, όταν χάνεις από έναν παίκτη και με 4 πόντους διαφορά, οι άλλοι παίξανε 3-4 φορές, και εκείνος 15!» είπε ο Λεμπιδάκης. Διαβάστε παρακάτω…

«Είναι σαν να βάλεις εμένα να παίξω ποδόσφαιρο, με κάποιον που δεν ξέρει! Είναι η δουλειά του αυτή!» είπε ο Φραγκολιάς, για να προκαλέσει την αντίδραση των υπολοίπων: «Εμένα μου κάνει εντύπωση πόσο καλό παιδί είναι ο Γιώργος! Εκνευρίστηκα αφάνταστα με την κοροϊδευτική κίνηση του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου, δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε κανέναν άνθρωπο για την πίστη του!» ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή μάλιστα παίχτηκε το απόσπασμα, όπου ο παίκτης των Μαχητών φαίνεται να κάνει κοροϊδευτικά το σταυρό του, με τη Σάρα και τον Σπαλιάρα να γελάνε, και τον μισθοφόρο με τον Βασάλο να μένουν αμέτοχοι στην πλάκα, χωρίς να παρασυρθούν.

«Το σταυρό ειδικά και την πίστη στο Θεό δεν το κάνεις!» συμφώνησε η παρουσιάστρια. «Όπως και να έχεις, έγινε χαμός στα social και για το άγγιγμα της δοκού, αλλά έχασε σε εκείνο το αγώνισμα!»

«Ο τραυματισμός της Ευρυδικης είναι η αιτία για να γίνει ατομικό από σήμερα το παιχνίδι! Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είπαν ότι αποχωρεί ένας Μαχητής λόγω τραυματισμού, αν είναι ο Βασάλος, όπως είδαμε και στο τρέηλερ!» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τον τραυματισμό της Ευρυδίκης, και ο Κώστας Φραγκολιάς της είπε ότι όντως το πόδι της ήταν πρησμένο όταν της έβγαλε ο Ντάνος τον επίδεσμο. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...