Ο Μπο ρίχνει τα καρφιά του στον Χανταμπάκη! «Ήταν εριστικός, το είδαμε όλοι!» (Βίντεο)

Ο Μπο ρίχνει τα καρφιά του στον Χανταμπάκη! «Ήταν εριστικός, το είδαμε όλοι!» (Βίντεο)

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις ο Μπο. Ο πρώην παίκτης των Διάσημων σχολίασε τα όσα ακούγονται περί των αμοιβών των συμμετεχόντων στο ριάλιτι, μεταξύ άλλων, αλλά και την απώλεια των κιλών του.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα να κάνεις αυτό που αγαπάς μετά από τόσο καιρό. Υπάρχει μια τεράστια οπτική αλλαγή, οπότε αλλάζει και όλο το στυλ με αυτά, θα είμαστε ένα βήμα παρακάτω στυλιστικά και οπτικά από εδώ και πέρα.

Φαντάσου ότι κουστούμι δεν έβαζα σχεδόν ποτέ, γιατί δεν έβρισκα νούμερο, τώρα θα φορέσω. Έγινε μια φορά να χαρίσουμε παιχνίδι στους Μαχητές,είχε να κάνει με κάτι δικό μας, που θεωρήσαμε ότι αδικηθήκαμε, και δεν τρέχαμε όπως θα τρέχαμε. Ο Ντάνος είναι σκύλος, αντέχει, δεν μασάει από αθλήματα και γενικότερα, πιστεύω θα τα καταφέρει,αν και τώρα το παιχνίδι έχει τελειώσει σχεδόν, δεν έχει τόση σημασία. Διαβάστε παρακάτω…

Να μου πεις για τα λεφτά (που πήραμε) πόσα είναι, να πάω να τα μαζέψω. Ο Ντάνος από την αρχή έχει δηλώσει ότι θέλει να κερδίσει, αν είναι ο λόγος οικονομικός θα σου τον πει ο ίδιος, είναι προσωπικό όλο αυτό, το θεωρώ πολύ τίμιο ότι το είπε από την αρχή. Δεν υπήρχαν κλίκες, υπήρχαν παρέες, δεν έχει υπόσταση αυτό το πράγμα. Να οργανώσεις ολόκληρο σχέδιο για να διώξεις τον τάδε, απλά γνώμες λες και αποφασίζεις.

Ο Χανταμπάκης σκεφτόταν πάρα πολύ συνεχώς, ήταν ένα ανήσυχο πλάσμα, ένα ζωντανό παιδί στην καλύβα μας, και συζητούσε με όλους, όπως όλοι μας! Όταν ο άλλος κάνει το σταυρό του είναι κάτι πολύ ιερό! Αυτό το είδαμε όλοι ότι ήταν εριστικός, το είδαμε όλοι, το ξέρει κι ο ίδιος!» είπε, ρίχνοντας τις μπηχτές του στον Στέλιο Χανταμπάκη. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...