Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αδειάζει δημοσίως τον Στέλιο Χανταμπάκη! (Βίντεο)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αδειάζει δημοσίως τον Στέλιο Χανταμπάκη! (Βίντεο)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, και δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το έπαθλο που μοιράστηκε χτες ο Ντάνος με τις δύο συναθλήτριές του!

«Τζέντλεμαν ο Ντάνος!» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Είναι τζέντλεμαν, έβγαζε αυτό του νοικοκύρη! Όλοι οι άντρες δεν θα προσέξετε λίγο περισσότερο τις γυναίκες; Για το Γιώργο, που με ρώτησες, ήταν πάντα ευγενικός! Υπήρξαν κάποιες στιγμές που μου μίλησε για να το δω λίγο αλλιώς όλο αυτό και να μη με στεναχωρεί, και το εκτίμησα πάρα πολύ! Δεν είχαν σπάσει τα νεύρα μου, εσύ δεν κατάλαβες», είπε στο Θέμη Γεωργαντά, «γινόταν επί τούτου όλο αυτό με το φαγητό για να δείξω κάποια πράγματα! Ήθελα να αδειάσω κάποιους! Στις καρύδες όταν δεν έμπαινε λάδι, δεν ήταν και ότι πιο υγιές!

Ισχύει ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Χανταμπάκη, και όλα καλά! Εντάξει, έγιναν κάποια πράγματα που με στενοχώρησαν, με έπνιξε το παράπονο και η αδικία! Με πήρε για να με ρωτήσει αν απάντησα σε μια κοπέλα στο Twitter αν ισχύει αυτό με τις προσευχές του Ντάνου, ήθελε να καταλάβει αν ήταν ψεύτικο το προφίλ! Διαβάστε παρακάτω…

Σας λέω εγώ τώρα ποιος ήταν ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο! Και από εκεί ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα! Θα νιώθω πίεση και εκτός του παιχνιδιού; Μετά συζητήσαμε και τα υπόλοιπα, δεν ξέρω την πρόθεση, η αφορμή ήταν η απάντησή μου στο Τwitter. Kαι ο Στέλιος προσπαθεί να το φτιάξει.

Ότι είδατε, ισχύει, του είπα κάτι και το είπε. Όταν είμαι σπίτι, το βλέπω το παιχνίδι. Θέλω να κερδίσει ο πιο δυνατός παίκτης, ο Γιώργος!» είπε, αδειάζοντας τον παίκτη, που είχε πει στον Αρναούτογλου ότι της τηλεφώνησε για να της ζητήσει συγγνώμη.

«Όσο θάρρος θέλει για να μπεις στο παιχνίδι, άλλο τόσο θέλει και για να φύγεις, και δεν θέλω να θεωρείται αδυναμία το ότι έφυγα. Το έκανα επειδή το θεώρησα σωστό και ιδανικό για όλους μας. Την πρώτη φορά που είπα ότι θα φύγω, φούντωσα, πήγα στην παραγωγή, μου μιλήσανε, πήρα το χρόνο μου, δεν σε κρατά κανείς έξω από την παραλία παραπάνω από 24ωρο, ένα βράδυ μόνο χρειάστηκε να διανυκτερεύσω στο νοσοκομείο! Έκανα restart στον εαυτό μου, στη δουλειά μου θα φανεί, θα εξακολουθώ να κάνω αυτό που αγαπάω!

Στο θέμα του Fantasia, συμβαίνουν αυτά στη δουλειά μας! Αλλάξανε κάποια δεδομένα, και δεν προέκυψε η συνεργασία, αλλά όλα καλά, και τους καλλιτέχνες και τον επιχειρηματία τους εκτιμώ πολύ και τους εύχομαι καλή σεζόν! Στενοχωρήθηκα, αλλά μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον! Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα στο Survivor! Δεν είχε γίνει κάτι στη δική μου ομάδα, να θέλει κάποιος άλλος να αποχωρήσει! Τώρα είναι πιο καλά και τα έπαθλα, περνάνε πιο καλά» κατέληξε η τραγουδίστρια. Δείτε ακριβώς τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
loading...
Loading...