Αποχώρησε η…ΑΓΙΑ Βαλαβάνη! Έρχεται να εισπράξει την αγάπη του κόσμου!!! Ζήτησε συγνώμη από το Ντάνο! Την «εγλυψε» και ο Τανιμανίδης!

Είναι μία ακόμα περίπτωση που επιβεβαιώνει πως ο άνθρωπος, άρα και οι…σταθμοί, δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Αντί να γευτεί ο Σκάι την επιτυχία του survivor, την υποθήκευε τόσους μήνες με καταστροφική μανία, αφήνοντας στο παιχνίδι μία υπάλληλο του. Η Ευρυδίκη δεν έπρεπε καν να διανοηθεί πως μπορεί να μπει. Θα μείνουμε με την απορία, τι ήταν αυτό που έκανε το σταθμό να φερθεί τόσο αλαζονικά. Τι ήταν αυτό που άξιζε αυτή την συμμετοχή και το κόστος της. Προφανώς τίποτα περισσότερο από τον…εγωισμό!

Το αν έκλαψε από ένταση, τι είπε, δεν έχει σημασία.

Την «έγλυφαν» όλοι οι παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού και φυσικά δεν νομίζουμε πως θα το έκαναν αν δεν ήξερα τη σχέση με το σταθμό, που ή ίδια χωρίς ντροπή, μιλώντας στα βίντεο, τον αποκαλούσε «το κανάλι μου».

Ο Τανιμανίδης όχι μόνο την ευχαρίστησε αλλά είπε πως το παιχνίδι δεν θα ήταν ίδιο χωρίς εκείνη. Ο Ντάνος είπε δείχνοντας την, πως αυτή είναι η νικήτρια…Τι να πούμε από κει και μετά;

loading...
Loading...