Βίντεο ντοκουμέντο! Έτσι θα είναι ο τελικός του Survivor! Δείτε το πρώτοι από όλους….

Βίντεο ντοκουμέντο! Έτσι θα είναι ο τελικός του Survivor! Δείτε το πρώτοι από όλους….

Πραγματικά ο τελικός του Survivor θα «χτυπήσει» κόκκινο σε τηλεθέαση…Ψάξαμε και βρήκαμε μόνο για εσάς, βίντεο από το προηγούμενο τούρκικο Survivor, για να δείτε ακριβώς πως θα είναι ο δικός μας τελικός, γιατί θα είναι με την ίδια μορφή που θα δείτε και στο βίντεο.

Η διαδικασία, όπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr είναι η εξής. Στον ημιτελικό θα είναι 5 παίκτες, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται ατομικά, δεν θα ανήκουν δηλαδή σε κάποια ομάδα. Το κοινό λοιπόν, με την γνωστή διαδικασία την ψηφοφορίας, θα αποφασίσει ποιον από τους 5 θέλει να στείλει στον τελικό! Να σημειωθεί, σε αυτό το σημείο, πως 2 μόνο παίκτες θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό του ριάλιτι.

Έτσι λοιπόν, ο ένας θα περάσει με την ψηφοφορία του κοινού. Ο δεύτερος παίκτης, που θα διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000€, θα βγει ως εξής… Οι υπόλοιποι 4 που έμειναν, θα αναμετρηθούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, εκ των οποίων ο νικητής αυτής της διαδικασίας, θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Άρα ο ένας θα πάει στον τελικό μετά από επιθυμία κοινού και ο άλλος από την επίδοση του σε αγώνισμα..


Σε ένα γήπεδο, έναν μεγάλο χώρο, στον οποίο θα μπορεί να παραβρεθεί και το κοινό εκεί… Σε δύο καρέκλες, με ένα video wall από πίσω, ο ένας παίκτης κάθεται στην μία και ο άλλος στην άλλη! Εκείνη την ώρα λοιπόν, ανοίγει επιτόπου η ψηφοφορία, στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, είτε οι τηλεθεατές, είτε το κοινό που είναι εκεί και θα δείχνει live τις ψήφους που ανεβαίνουν! Δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...