Μας κούφανε! Η αποκάλυψη του Πάνου Αργιανίδη που αλλάζει όλα τα δεδομένα για το Survivor: «Δεν θα είναι ένας ο νικητής!»

Μας κούφανε! Η αποκάλυψη του Πάνου Αργιανίδη που αλλάζει όλα τα δεδομένα για το Survivor: «Δεν θα είναι ένας ο νικητής!»Ο Πάνος Αργιανίδης που έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι, όλο και κάτι αποκαλύπτει συνεχώς.

Ο Μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας βρέθηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστίνα» και σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάλλον θα υπάρχουν δυο νικητές!

Ναι καλά ακούσατε, ο Πάνος αποκάλυψε πως μπορεί ο νικητής του Survivor να μην είναι ένας αλλά δυο! Αυτό όπως καταλαβαίνετε αποτελεί μεγάλη ανατροπή για το παιχνίδι. διαβάστε παρακάτω…


Για την ακρίβεια, ο Πάνος όταν ερωτήθηκε για το ποιος θέλει να είναι νικητής απάντησε

«Θα ήθελα και πιστεύω ότι θα φτάσει στον τελικό ο Μάριος και ο Κωνσταντίνος από τους Μαχητές και νομίζω από την πλευρά των Διάσημων θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «

Κι όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το αν θα είναι ένας όμως ο νικητής η φάτσα του τα είπε όλα! Ο Πάνος σκάλωσε και κομπιαστά κομπιαστά και με ένα πονηρό χαμόγελο είπε πως ναι θα είναι ένας.

Αλλά με τέτοια γκριμάτσα που πήρε, ποιος τον πίστεψε;

loading...
Loading...