Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του Survivor

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του Survivor

Οι τηλεθεατές βλέπουν ένα μέρος όσων συμβαίνων μπροστά στις κάμερες. Τι συμβαίνει όμως πίσω από τις κάμερες στο Survivor;
Υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία εργάζονται σκληρά για να στηθεί όλο αυτό που εμείς βλέπουμε στις οθόνες μας. Μόνο για την ελληνική παραγωγή εργάζονται 432 ατονία, ανάμεσα τους Έλληνες, Τούρκοι, αλλά και ντόπιοι. Βέβαια, άλλοι τόσοι -και παραπάνω ίσως- εργάζονται για το τουρκικό «Survivor», που γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Αγιο Δομίνικο. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί μεταφέρουν καθημερινά τους στίβους μάχης, αφού αυτοί αλλάζουν, ενώ, για όσους δεν γνωρίζουν, στα ίδια ακριβώς αθλήματα διαγωνίζονται και οι παίκτες του τουρκικού Survivor.
Ο Μακούκα είναι ένα παιδί που ζει στον Αγιο Δομίνικο. Είναι από τούς «δυνατούς» στην παραγωγή, γνωρίζει όλους όσοι εργάζονται εκεί και έχει αδυναμία στον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και στον Ατσούν Ιλιτζαλί.
Πώς είναι οι μέρες του Τάκη Τανιμανίδη στον Αγιο Δομίνικο; Ο Ελληνας παρουσιαστής ζει, βέβαια, σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, με ανέσεις, και έχει κοντά του και τη μνηστή του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να βρίσκεται μαζί του.
Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζετε είναι πως...


ο Σάκης, πέρα από την παρουσίαση του παιχνιδιού, ασχολείται -πολύ με το «Survivor». Λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων με τα αγωνίσματα ζητά από την παραγωγή να τρέξει και ο ίδιος στους στίβους μάχης, για να ξέρει από πρώτο χέρι τον βαθμό δυσκολίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.
Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλει να γνωρίζει τα πάντα. Έτσι, κάθε μέρα ενημερώνεται για τις συνθήκες, αλλά και για τα τυχόν προβλήματα, βοηθά όσο μπορεί την παραγωγή, ενώ έχει κάνει και πολλούς φίλους. Ο δημοφιλής παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ντόπιους, καθώς είναι πολύ κοινωνικός, τους χαιρετά πάντα, τους ρωτά πώς είναι και εκείνοι του ζητούν συνέχεια να ποζάρουν μαζί.
Όμως, έχει κερδίσει και την καρδιά όσων δουλεύουν στην παραγωγή και είναι από την Τουρκία. Πολλές κοπέλες που ζουν στην Κωνσταντινούπολη και γνωρίζουν πολύ καλά ελληνικά μιλάνε καθημερινά μαζί του, κάνουν παρέα και με τη σύντροφό του.
Ο Σάκης Τανιμανίδης κάθε φορά που βλέπει πως κάποιος από την παραγωγή έχει ένα πρόβλημα, είναι δίπλα του. Οπως και σε όλους τους παίκτες που αποχωρούν, αφού τους στηρίζει, μέχρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ωστόσο, και η παραγωγή στηρίζει με κάθε τρόπο τους παίκτες, καθώς, εκτός από τους γιατρούς που βρίσκονται εκεί, υπάρχει ψυχολόγος, αλλά και ψυχίατρος.
Εκτός από τον ψυχολόγο, Γιάννη Χοϊμέ, ο οποίος βρέθηκε, στον Αγιο Δομίνικο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, για να μιλήσει με τους παίκτες, υπάρχει και ο Γιώργος Δημόπουλος, ψυχίατρος, που ειδικεύτηκε στη Νευρολογία-Ψυχιατρική και στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
Επίσης, από το 2013 ξεκίνησε το συγγραφικό έργο του με το βιβλίο «Αυτογνωσία». Ήταν απαραίτητη και η δική του παρουσία στον Αγιο Δομίνικο. «Δεσμεύομαι από το κανάλι και δεν μπορώ να σας απαντήσω» είπε στο Secret. Ωστόσο, είναι απαραίτητη η συνεργασία και με ψυχίατρο; Βρίσκεται στην Ελλάδα ή ταξιδεύει στον Αγιο Δομίνικο; «Η παραγωγή κάνει το καλύτερο για τα παιδιά. Ολοι χρειάζονται. Οχι, δεν πηγαίνω εκεί. Είμαι σε επιφυλακή αν προκύψει κάτι».
https://www.facebook.com/sharer.php?t=%CE%8C%CE%BB%CE%BF%20%CF%84%CE%BF%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%20%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20Survivor&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F05%2Fsurvivor_10.html

loading...
Loading...