Την ψώνισε ο Μάριος, Survivor: Ποιο το απίστευτα προσβλητικό σχόλιο σε αντίπαλο [video]

Την ψώνισε ο Μάριος, Survivor: Ποιο το απίστευτα προσβλητικό σχόλιο σε αντίπαλο [video]

Έχουμε συνηθίσει αλαζονικές συμπεριφορές, διπροσωπίες, άσχημους χαρακτήρες στο Survivor, όμως είναι μερικοί παίκτες που λες «αυτός αποκλείεται να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο!». Περίτρανη απόδειξη σε αυτό είναι ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, όταν αποχώρησε προσωρινά από το παιχνίδι λόγο τραυματισμού, εκτός από τον κόσμο που τον υποστήριξε, δίπλα του ήταν οι συμπαίκτες του, αλλά και οι αντίπαλοι, οι «Διάσημοι» δηλαδή Ένα παιδί χαμηλών τόνων, σωστός μαχητής και μετρημένος.

Γυρνώντας από το νοσοκομείο είδαμε έναν άλλον άνθρωπο! Και τώρα σας έχουμε την αποκάλυψη.


Όσο ήταν ο Μάριος στο νοσοκομείο, έμαθε και από άτομα τις παραγωγής, αλλά και από όλους αυτούς που τον επισκέφθηκαν, γιατί απομονωμένος ΔΕΝ ήταν, όπως έλεγαν, το αντίθετο μάλιστα, έμαθε λοιπόν, ότι θεωρείται φαβορί, ότι ο κόσμος τον στηρίζει, ότι λένε πως θα είναι ο νικητής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, γυρνώντας στο παιχνίδι, να φέρει και το καλάμι του μαζί! Αδικαιολόγητη κακία και απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά.

Υποτίμηση του αντιπάλου. Θεώρησε τον εαυτό του Θεό με αποτέλεσμα να γίνει προκλητικός και στους συμπαίκτες του, αλλά και στους «Διάσημους». Φυσικά αυτό το αντιλήφθηκαν οι τηλεθεατές και γι’αυτό τον ξέσκισαν και στο Twitter.

Είναι η ώρα που πάει να παίξει με τον Γιώργο Χρανιώτη, μιλάει στον πάγκο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λίγο πριν πάρει θέση και του λέει το εξής:

«Είμαι 6-3… Τώρα θα κάνω εγώ το 7-3..»!

Βλέπε τον Χανταμπάκη, έτσι μπήκε και δες πως κατέληξε! Κρίμα… πολύ κρίμα! Τόσο καλός παίκτης, τόσο δυνατός και να έχει αλλάξει τόσο πολύ… Γιατί ένας καλός παίκτης δεν φαίνεται μόνο στην δύναμη που έχει στα αγωνίσματα…

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...