ΣOK ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΟΥ !! ΕΤΣΙ ΣKOΤΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ !!

ΣOK ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΟΥ !! ΕΤΣΙ ΣKOΤΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ

Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου της Μαρίας Ιατρού;…

Η άτυχη μητέρα τεσσάρων παιδιών, Μαρία Ιατρού είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα του Πάσχα από το Λουτράκι και βρέθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου νεκρή, μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στον Αμβρακικό κόλπο, κοντά στην Αμφιλοχία.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση μετά την εξέταση της σορού της 36χρονης Μαρίας Ιατρού, είναι σοκαριστικά.

Έκανε λόγο για τόσο κακή κατάσταση των πνευμόνων που δεν μπορούν να βοηθήσουν στο πόρισμα αλλά και για προχωρημένη σήψη στη σορό και αλλοίωση των οργάνων.

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο κ. Γκότσης, «θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω».

Ελπίζω, συνέχισε ότι «θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση», ενώ όπως προσέθεσε, «θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε».


Επίσης, ο Ανδρέας Γκότσης ανέφερε ότι «η σορός της Μαρίας Ιατρού ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί».

Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, τον προσδιορίζει «πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, δηλαδή συμβατό με το διάστημα που εξαφανίστηκε».

Ακόμη, ανέφερε ότι «δεν διαπίστωσα εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα που να μπορεί να φανεί τόσες ημέρες μετά». Το μόνο που φέρει, συμπλήρωσε, «είναι ένα θλαστικό τραύμα στην μετωπιαία χώρα, που δεν λέει κάτι».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !! ΦΩΤΟ !!

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο της 36χρονης βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στην θάλασσα.

https://www.facebook.com/sharer.php?t=%CE%A3OK%20%CE%9C%CE%95%20%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91%20%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A5%20!!%20%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99%20%CE%A3KO%CE%A4%CE%A9%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%95%20%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%91&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F05%2Fok-ko.html
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ LIKE !!
loading...
Loading...