Απίστευτο παρασκήνιο! Παραλίγο να παίξουν μπουνιές Χανταμπάκης-Μελέτη! Τι συνέβη που δεν μάθαμε ποτέ;

Απίστευτο παρασκήνιο! Παραλίγο να παίξουν μπουνιές Χανταμπάκης-Μελέτη! Τι συνέβη που δεν μάθαμε ποτέ;

Ένα άνευ προηγουμένου σκηνικό, στην πολυζητημένη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ελεονώρα Μελέτη, στην πρεμιέρα του Survivor Πανόραμα στον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε σήμερα το πρωί η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου τσην εκπομμπή της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο παίκτης των Διασήμων δεν είχε ιδέα για το τι συβνέβαινε έξω για αυτόν, και μάλιστα πίστευε ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες οτυ παιχνιδιού. Όταν λοιπόν η Μελέτη ξεκίνησε τη συνέντευξη, ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντι στον Χανταμπάκη, και η έκρηξη δεν άργησε να επέλθει! Διαβάστε παρακάτω…


Έγινε ένας χαμός και οι δυο τους, λίγο έλειψε να παίξουν μπουνιές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Μεσσαροπούλου. Η συνέντευξη μέχρι εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε κυριολεκτικά, και ξαναγυρίστηκε νέα από την αρχή, η οποία και ήταν αυτή που προβλήθηκε στις οθόνες μας, με πολύ πιο στρογγυλεμένες τις γωνίες και προφανώς πιο ανώδυνα ερωτήματα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε επίσης ότι η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να πάρει πρωινή εκπομπή του χρόνου στον Σκάι, ότι η σχετική συζήτηση είχε γίνει μόνο με τον Alpha, και ότι η αρχική πρόταση του σταθμού του Φαλήρου ήταν για να συμμετάσχει ως παίκτρια στο Survivor με πολύ υψηλές απολαβές. Από εκεί και πέρα, έχει συμφωνήσει να κάνει κάτι σε infotainment, ενδεχομένως ακόμη και στη θέση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να πάει στο Survivor, όπως ανέφερε. Δείτε αναλυτικά τις αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...