Η παραγωγή «έπαιξε» «Μαχητές»> Στίβος για μικρόσωμους, ταχείς και ψύχραιμους

Η παραγωγή «έπαιξε» «Μαχητές»> Στίβος για μικρόσωμους, ταχείς και ψύχραιμους

Οι περισσότεροι «Διάσημοι» διαμαρτύρονταν συνέχεια ότι σφήνωναν συνέχεια σε διάφορα εμπόδια

Την προχθεσινή αδικία προσπάθησε να «διορθώσει» η παραγωγή του «Survivor» καθώς ο στίβος στο χθεσινό αγώνισμα ταίριαζε γάντι στην ομάδα των «Μαχητών». Η διαδρομή ήταν μεγάλη και απαιτούσε κυρίως ταχύτητα και ευλυγισία. Είχε πολλά στενά περάσματα και ήθελε αρκετά σκυψίματα. Έδινε δηλαδή σαφές προβάδισμα στους μικρόσωμους, ευκίνητους και ταχείς παίκτες των «Μαχητών». Αντιθέτως, οι εύσωμοι, δυσκίνητοι, βαρείς και ηλικιωμένοι σχετικά παίκτες των «Διάσημων» δυσκολεύονταν φανερά να βρουν ρυθμό, να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους και να είναι ανταγωνιστικοί. Ακόμα και ο Αγγελόπουλος ή η Ευρυδίκη δυσκολεύτηκαν στα ιδιόμορφα «τούνελ» που είχε ο χθεσινός στίβος. Οι περισσότεροι «Διάσημοι» διαμαρτύρονταν συνέχεια ότι σφήνωναν συνέχεια σε διάφορα εμπόδια.


Η ιδιομορφία αυτή της διαδρομής ισοφαριζόταν κάπως από την ιδιαίτερη δυσκολία που είχε το τελικό στάδιο, όπου οι παίκτες έπρεπε να στείλουν κάποιους μικρούς τροχούς και όχι μπάλες ή μπαλάκια, που ελέγχονται πιο εύκολα, στο στόχο, που ήταν δύο τρύπες. Η δυσκολία αυτή βοηθούσε τον παίκτη που είχε μείνει πίσω να πάρει την ευκαιρία του για νίκη στο παιχνίδι, αρκεί ο αντίπαλός του, που είχε προηγηθεί, να είναι άστοχος.

Συνέβη πολλές φορές να γίνει ντέρμπι ένα τέτοιο παιχνίδι, παρότι στη διαδρομή υπήρξαν μεγάλες διαφορές. Όσο οι Μαχητές, που συνήθως έφταναν πρώτοι στο τελικό στάδιο έδειχναν βιασύνη, οι Διάσημοι ήταν μέσα στο παιχνίδι (4-3 υπέρ τους ήταν κάποια στιγμή το σκορ). Όταν όμως κατάλαβαν ότι χρειάζεται ψυχραιμία και βρήκαν με υπομονή τη μηχανική που λειτουργούσε όλο το πράγμα, έκαναν ένα σερί 6-0 και ουσιαστικά εκεί καθάρισαν τον αγώνα.
loading...
Loading...