Η ένταση στους «Μαχητές», οι διπροσωπίες, ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο και η ψεύτικη υψοφοβία της Λάουρας που τη ρεζίλεψε πανελληνίως! (Βίντεο)

Η ένταση στους «Μαχητές», οι διπροσωπίες, ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο και η ψεύτικη υψοφοβία της Λάουρας που τη ρεζίλεψε πανελληνίως! (Βίντεο)

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με τους «Μαχητές» και την ερώτηση του Βασάλου στον Σπαλιάρα!

Είναι σαν να ρωτάς έναν άνθρωπο, πως αισθάνεται που επιβίωσε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την ερώτηση του αιώνα στον Σπαλιάρα, στο πως αισθάνεται που είναι υποψήφιος.

Δηλαδή τι περίμενε να του πει ο Σπαλιάρας; Ότι είναι χαρούμενος; Tον ρωτάει με θράσος πως αισθάνεται που αυτός και η ομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον ίδιο.Είναι μερικά πράγματα που κάποιοι που θα έπρεπε να έχουν το τακτ να μην τα ρωτάνε. Τώρα το πως αισθάνεσαι που σου έκλεψε το σπίτι δεν είναι ωραία ερώτηση.


Μετά την ένωση των δύο ομάδων, οι σχέσεις των παικτών είναι αρκετά καλές, ίσως επειδή ακόμα είναι νωρίς…

Ωστόσο, στο προχθεσινό επεισόδιο, οι «Μαχητές» ήταν αυτοί που έχασαν την ασυλία, και μπήκαν σε διαδικασία ατομικής ασυλίας. Το κολιέ, λοιπόν, της ασυλίας το κέρδισαν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κάποιοι, λοιπόν,από την ομάδα των «Διάσημων», φαίνεται πως χάρηκαν με τη νίκη του μισθοφόρου, αφού το είπε και ο ίδιος στο Συμβούλιο του Νησιού, και έκανε και ένα φάουλ, κλείνοντας το μάτι την ώρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Σπαλιάρα. Τώρα στη Βαλαβάνη το έκλεισε; στον Μπο;

Σήμερα, λοιπόν, όπως είναι λογικό, ο Μπο μαζί με τον Ντάνο, σχολίασαν το Συμβούλιο του Νησιού…Ο Μπο δήλωσε ανοιχτά πως χάρηκε που ο Κώστας πήρε την ατομική ασυλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ χάρηκα που πήρε ο Κώστας την ασυλία, του έκανα και σηματάκι πριν φύγει.»

Αχ! Πως φαίνονται οι καινούργιες κλίκες!!!! Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:Οι 5 από τους 7 παίκτες, επέλεξαν να βγάλουν τον Γιάννη Σπαλιάρα από τη μέση, διότι είναι λίγο καιρό μαζί τους και δεν τον νιώθουν τόσο κοντά, ή είχε ήδη γίνει συνεννόηση από τους εγκέφαλους της ιστορίας, τον Μάριο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Έτσι για δεύτερη φορά, ο Σπάλ, έχει αφεθεί στη κρίση του κοινού.

Ο ίδιος κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις δεν φάνηκε και τόσο ενοχλημένος, ωστόσο σίγουρα δεν είναι κάτι που περίμενε. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι η δεύτερη φορά, δεν έχω άγχος όπως και την άλλη φορά. Μπορεί να είναι δύσκολες οι συνθήκες αλλά αισθάνομαι ότι όλοι όσοι το ζήσαμε είμαστε τυχεροί».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που πήρε την ατομική ασυλία, ψήφισε τον Τσάνγκ, αφήνοντάς τον στη κρίση του κοινό.

Ωστόσο, την ώρα που τον ψήφισε είπε ότι το κάνει επειδή δεν είναι τόσο κοντά μεταξύ τους, λέγοντας ότι αυτό είχε πει και ο Τσάνγκ όταν τον ψήφισε, και λόγω στρατηγικής, φυσικά. Τι ήταν να το πει αυτό; Του γύρισε το μάτι του Τσάνγκ, και ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε πει ότι το κάνει λόγω στρατηγικής.

Η δυσαρέσκειά του, φανερή και τα «καρφιά» το ένα πίσω από το άλλο! Συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το έκανε διότι είχα πει και από την αρχή του παιχνιδιού πως υπάρχουν δυο πυρήνες, αυτός είναι πιο κοντά με τα κορίτσια, εγώ όχι οπότε πιστεύω ότι αγωνιστικά έκανε λάθος όμως έδωσε την προτίμηση του στη δικιά του παρέα και όχι στη δικιά μου. Τελευταίος κριτής είναι το τηλεοπτικό κοινό».

Ας πάμε λίγο και στο χθεσινό αγώνισμα τώρα…

Πρέπει να είναι ένας από τους πιο αστείους αγώνες που έχουμε παρακολουθήσει στο Survivor!

Το λέμε αυτό διότι, στο σημερινό αγώνισμα, η Σάρα τερμάτισε πρώτη, αλλά έριξε ίσως 20 μπάλες για να μην πετύχει στόχο, και από την άλλη η θεά Λάουρα, έκανε μίση ώρα να τερματίσει αλλά είχε την τύχη με το μέρος της στους στόχους. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:


Ωστόσο, αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι «Διάσημοι» με σκορ 10-4, αφού ήταν αρκετά καλύτεροι στους στόχους, σε σχέση με τους «Μαχητές». Τώρα λοιπόν, το μόνο που μένει είναι να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, τρώγοντας μπουγάτσα και τυροπιτάκια και να πάνε την εκδρομή, όπου κάτι μου λέει πως θα γελάσουμε αρκετά με τη Λάουρα!!


Μάριος και Βασάλος κάθονται στην παραλία τους, συζητούν για τις υποψηφιότητες και πιστεύουν ότι θα φύγει ο… ποιος άλλος; Εσείς τι λέτε; Ποιος άλλος από αυτόν που η κλίκα των «Μαχητών» με εγκέφαλο τον Μάριο, που πέταξε έξω από το παιχνίδι…

Και οι δυο παίκτες πιστεύουν ότι, ο κόσμος θα βγάλει έξω τον Γιάννη Σπαλιάρα και εμείς εδώ από το youweekly.gr, τους κουνάμε το μαντίλι και τους λέμε το μυαλό σας και μια λύρα. Αν ένας είναι αυτός που δεν θα φύγει ακόμα, σας το υπογράφουμε από το youweekly.gr, αυτός είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Δείτε τη συζήτηση των δύο φίλων και θα καταλάβετε πως σκέφτονται:


Ο Μάριος, ο αρχηγός της κλίκας των «Μαχητών», καθώς ελέγχει Βασάλο και τα δύο κορίτσια, μετά τον Σπαλιάρα που στοχοποίησε…αδικαιολόγητα! Τώρα στοχοποιεί, δικαιολογημένα όμως, τον μισθοφόρο, τον κατηγορεί ευθέως ότι κάνει στρατηγική στο παιχνίδι και ρίχνει γέφυρες στους «Διάσημους».

Εμείς στο youweekly.gr, είχαμε πει από χθες, ότι αυτό που κάνει ο μισθοφόρος λέγεται γλείψιμο (Διαβάστε εδώ). Άρα με λίγα λόγια στους «Μαχητές» ξεκαθαρίζει το τοπίο και ο Μάριος, ως αρχηγός της ομάδας, καθαρίζει όλους αυτούς που θα του σταθούν εμπόδιο.


Οι «Διάσημοι» κέρδισαν το έπαθλο και πήγαν να απολαύσουν την εκδρομή τους!

Τα ουρλιαχτά της, έδειχναν ότι η Λάουρα φοβάται, αλλά όποιον και να ρωτήσετε, ένας άνθρωπος που έχει υψοφοβία και δεν μπορεί αν ανέβει στα 5 μέτρα, αποκλείεται να κάνει αυτό που έκανε σήμερα η Λάουρα στο survivor.

loading...
Loading...