«Αυτό που έκανε είναι μικρόψυχο, σκατόψυχο!» Άγριο κράξιμο στο μισθοφόρο

«Αυτό που έκανε είναι μικρόψυχο, σκατόψυχο!» Άγριο κράξιμο στο μισθοφόροΣτο Πρωινό σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, τη στρατηγική του μισθοφόρου και την αποχώρηση του Τσανγκ.

«Αυτά που γράφανε για τον Ορέστη, ε εντάξει, γράφανε πολύ ωραίες ατάκες χτες!» είπε η Φαίη. «Τι θα κάνει η Λάουρα; Πάει η κούνια!» αναφώνησε η Σάσα. «Γιατί, ρε Ορέστη, γιατί; τρίζουν τα κόκκαλα του Καβάφη!»

«Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και πικράθηκε. Ήταν από αυτούς που δεν ήθελαν καθόλου να φύγουνε!» συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια. «Ο Σπαλιάρας είχε πολύ μεγάλο ρεύμα!» διαβάστε παρακάτω…


‘Όλοι παραπονιόμασταν ότι έφυγε το μαγιό του Χρανιώτη και όχι του Ντάνου!» «Δεν είναι μαγιό, είναι το κλασικό για να αποφύγεις την ταλάντωση και το ντράγκαντρούγκα!» πέταξε το απίστευτο ο Κωνσταντινίδης. «Αυτό που έκανε ο μισθοφόρος πάντως είναι μικρόψυχο και εντελώς αγενές. Σκατόψυχο το λες!» σχολίασαν Τσουρός και Σταμάτη, και συνέχισαν: «Όλοι τα ξερνάνε σιφγά σιγά για τις κλίκες, είναι ο νεός Χανταμπάκης ο μισθοφόρος, έχει τα κορίτσια από κοντά και στήνει ίντριγκες!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...