Νέα ανατροπή: Αλλάζει την ψήφο του στον Ντάνο ο Λάμπρος Χούτος (Vid)

https://newsdym.blogspot.gr/2017/04/vid_20.html
Νέα ανατροπή: Αλλάζει την ψήφο του στον Ντάνο ο Λάμπρος Χούτος (Vid)

Η κίνηση που μπορεί να κάνει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού τον πιο αγαπητό παίκτη του Survivor…
Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, στο οποίο η ομάδα των διασήμων κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, την τιμητική του είχε για άλλη μια φορά ο Ντάνος.

Ο παίκτης που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, αφού έχει προταθεί πιο πολλές φορές από όλους (συμπαίκτες και αντιπάλους) στο Survivor χθες πήρε μόνο 3 ψήφους και όχι 5 ως συνήθως (έλειπε η ψήφος του Χανταμπάκη και εκείνη της Λάουρας η οποία προτίμησε τον Κώστα Κοκκινάκη).

Αυτός που παρέμεινε σταθερός σαν βράχος στις προτιμήσεις του ήταν ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος για δεύτερο συνεχές συμβούλιο, ψήφισε Αγγελόπουλο δαγκωτό.

Φαίνεται όμως ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής πολύ γρήγορα κατάλαβε τις αντιδράσεις που θα ξεσήκωνε η απόφασή του αυτή και ζήτησε να την αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα με επίσημο αίτημα του στην παραγωγή του παιχνιδιού, ο Λάμπρος Χούτος ζήτησε την οικειοθελή…αλλαγή της ψήφου του.

Η απάντηση που έλαβε από την παραγωγή ήταν θετική και έτσι ο Λάμπρος Χούτος ψήφισε ξανά, επιλέγοντας ένα πρόσωπο-έκπληξη. Μια κίνηση που μπορεί να τον κάνει από μαύρο πρόβατο του Twitter, τον πιο αγαπητό παίκτη ολόκληρου του Survivor! Ποια ήταν αυτή η κίνηση;

Δείτε το νέο τρέιλερ του Survivor και θα καταλάβετε…

KAI EΔΩ
loading...
Loading...