Αποκάλυψη-βoμβa: Πότε ακριβώς αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)

Αποκάλυψη-βoμβa: Πότε ακριβώς αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)Στο «Φτιάξε καφέ» σχολίασαν τις χτεσινοβραδινές εξελίξεις στο Survivor, και, όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκαν στην οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι, αναφέροντας μάλιστα ότι το είχαν προβλέψει.

«Θεωρείτε τυχαίο ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο παίχτηκε αμέσως μετά το Πάσχα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, δίνοντας πάσα στην Ανθή Βούλγαρη, η οποία εξερράγη: «Εγώ βγήκα από τα ρούχα μου. Οι παίκτες φυσικά και το ήξεραν πριν το δείξουν τηλεοπτικά». «Οι αντιδράσεις τους όντως ήταν σαν να τους είχαν πει από την παραγωγή πώς θα αποχωρήσει«. Οι συνεργάτες της εκπομπής συνέχισαν να λένε ότι η Ειρήνη αποχώρησε αμέσως μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, και αυτό αποδεικνυόταν από το ίδιο μπλουζάκι του παρουσιαστή, με της αποχώρησης Χανταμπάκη.


«Μου θυμίζουν τους Ιούδες, μία οσκαρική παράσταση με κακές ερμηνείες, ένα κακό θέατρο. Όταν έφευγε η Ειρήνη ήταν όλοι συγκινημένοι και αμέσως μετά της έβγαλαν τα φτυάρια. Η Βαλαβάνη, το μαύρο σκυλί του πολέμου, έκλαψε για την Ειρήνη; Εγώ θα έμενα εκεί να τους βασανίσω», ξέσπασε η Τζωρτζέλα.

«Η Ειρήνη θα είναι η πιο κερδισμένη από όλες, της έκανε πολύ καλό επαγγελματικά το παιχνίδι» ανέφερε η παρουσιάστρια. Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...