«Ούτε για π%πες δεν είσαι!» Κράξιμο δίχως όρια στην Ευρυδίκη

https://www.facebook.com/sharer.php?t=%C2%AB%CE%9F%CF%8D%CF%84%CE%B5%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%80%25%CF%80%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CE%B5%CE%BD%20%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9!%C2%BB%20%CE%9A%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF%20%CE%B4%CE%AF%CF%87%CF%89%CF%82%20%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7...&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F04%2Fblog-post_253.html
«Ούτε για π%πες δεν είσαι!» Κράξιμο δίχως όρια στην ΕυρυδίκηΠάλι καλά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει πρόσβαση στα social media.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν μια αγαπητή παίκτρια για το τηλεοπτικό κοινό του Survivor μέχρι την στιγμή που έθεσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας την ατομική ασυλία. Διαβάστε παρακάτω…


Το γεγονός αυτό βέβαια ήταν το πρώτο από τα πολλά που ακολούθησαν μέχρι σήμερα και που έχουν κάνει την αθλητικογράφο του Σκαι μια από τις πιο διπρόσωπες προσωπικότητες μέσα στο παιχνίδι.

Αν κάνει λοιπόν κανείς μια βόλτα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Instagram θα διαπιστώσει πως το κοινό – οι φανατικοί θαυμαστές του Survivor – την θέλουν εκτός παιχνιδιού!

Κάτω από τις τελευταίες της αναρτήσεις, πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, επικρατεί ένας κακός χαμός με σχόλια υβριστικά, σχόλια εκτός ορίων… Δείτε κάποια από αυτά παρακάτω:

«Χαίρομαι που έχεις γίνει η πιο σιχαμένη παίκτρια… η κατινιά στο μεγαλείο της… μια αγάμητη πατσαβούρα… ακόμα και εκεί τον θάβεις… κάτσε δεν θα βγεις; να δούμε πως θα δουλέψεις όλη η Ελλάδα σε μισεί βρώμ@. Η Παπαδοπούλου καλά σας γ@μησε… είστε τυχερή που έφυγε.. ουστ βρώμ@»
«Μωρή μπαζόλα, ζώον συνέχισε να θάβεις τον Ντάνο και θα έχεις το μέλλον του χανταβλάκα, βλήμα»
«Σε λυπάμαι μωρή»
«Σου εύχομαι να φύγεις από το Survivor στην επόμενη ψηφοφορία. Μόνο να κράζεις ξέρεις και μόνο και μόνο που κράζεις τον Αγγελόπουλο έχεις πάει σπίτι σου. Σε μισούμε♥»
«Σκυλί μαύρο είσαι σε συμπαθούσα πολύ στην αρχή αλλά κοπέλα μου τόσο κόμπλεξ έλεος από την άλλη σε έχει φάει η αγ@@@»
«Ρουφιάνα, μισητή και άσχημη»
«‘Ένα μόνο θα σου πω πλέον από αυτούς που μείνατε θεωρώ ότι είσαι η χειρότερη. Δεν σε ήξερα πριν το παιχνίδι και μακάρι να μην σε γνώριζα ποτέ.»
«Όυτε για π%πες δεν είσαι βρωμοπούτανο»

loading...
Loading...