Ειρήνη Κολιδά για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μας είχε σοκάρει όλους αυτό που έκανε»

Ειρήνη Κολιδά για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Μας είχε σοκάρει όλους αυτό που έκανε»Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά του Survivor.

Η όμορφη personal trainer που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι εξαιτίας του σοβαρού της τραυματισμού από το τροχαίο των «Μαχητών», εξήγησε για ποιο λόγο εξαρχής φαινόταν να είναι τόσο αρνητική απέναντι στον αγαπημένο όλου του κόσμου Γιώργο Αγγελόπουλο.

Γιατί χαρακτήρισε «θεία δίκη» μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντάνου;
«Το είπα τότε που υποψήφια ήταν η Πασχάλη. Εγώ ήθελα να κρατήσουν τη Σόφη γιατί όσο την έζησα έβλεπα ένα πολύ καλό παιδί. Το "θεία δίκη”"το κόλλησα στο ότι ήθελα να μείνει εκείνη γιατί είναι καλό παιδί και συνήθως τα καλά παιδιά είναι αυτά που την πατάνε. Έτσι το είχα θέσει. Γούσταρα πολύ τη Σόφη.»


Τι συνέβη στο ξενοδοχείο και κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν;
«Οι περισσότεροι το αισθανθήκαμε, εκτός από τον Τσανγκ και την Ελένη. Η Ελένη συνήθισε να βγαίνει έξω από το ξενοδοχείο και να καπνίζει με τον Αγγελόπουλο, οπότε τον γνώρισε καλύτερα και έλεγα και δυο κουβέντες παραπάνω. Εμείς, λοιπόν, βλέπαμε ένα παιδί το οποίο δεν συμμετείχε όταν παίζαμε ομαδικά παιχνίδια όπως UNO ή Όνομα-Ζώο-Πράγμα. Ήταν απομονωμένος και μας είχε προβληματίσει. Όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να κάνουμε γυρίσματα για την παραγωγή στον Άγιο Δομήνικο ήθελε να βγαίνει μπροστά στις κάμερες και να κάνει τα δικά του. Push ups, έλξεις, γκριμάτσες κλπ. Ήθελε να δείχνει πιο δυνατός και μας είχε σοκάρει όλους αυτό που έκανε. Οπότε σκεφτόμασταν "αν αυτός είναι έτσι τώρα, όταν μπούμε μέσα τι θα κάνει;". Ήταν πολύ έντονο, δεν ήταν απλό. Μου έγραψαν στα social media ότι τα γυρνάω για τον Ντάνο γιατί ξέρω ότι είναι ο Ντανούλης του κόσμου, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Ο Ντάνος λοιπόν ήταν ένα παιδί που γνωρίσαμε τρεις μέρες. Σε αυτές τις τρεις μέρες μάς φάνηκε και η συμπεριφορά της Ελένης κάπως περίεργη. Η Ελένη ήταν μετρημένη, μαζεμένη, μουρμούρα, δεν έπαιζε μαζί μας όμως η σχέση μας τελικά εξελίχθηκε τόσο καλά που θα ήθελα και να της βαφτίσω και το δεύτερο παιδί αν ποτέ κάνει. Αν λοιπόν έμενε και ο Ντάνος σε εμάς ή θα συνεχιζόταν αυτό το χάλι που θεωρητικά είδαμε ή μπορεί και να τον συμπαθούσα.»
loading...
Loading...