Ξανά απομονωμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Όλοι οι Μαχητές και οι Διάσημοι εναντίων του

Ξανά απομονωμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Όλοι οι Μαχητές και οι Διάσημοι εναντίων του

Ανησυχίες προκαλεί το τρέιλερ του καινούργιο επεισοδίου του Survivor, για την πορεία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι.

Αφορμή για την ανησυχία μας στάθηκε φυσικά, η συζήτηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Οι οποίοι απομονωμένοι από τους υπόλοιπους παίχτες, μιλούσαν για τον Ντάνο. Διαβάστε παρακάτω…


Η «εμμονή» της Βαλαβάνη, για να ξεφορτωθεί τον Αγγελόπουλος είναι γνωστή, ωστόσο αν θυμάστε καλά το ίδιο ίσχυε και από την πλευρά των Μαχητών. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο γεγονός πως τον έδιωξαν από την ομάδα τους από την πρώτη μέρα, αλλά στο σκηνικό που είχε συμβεί όταν είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά το όνομα του Ντάνου ως υποψήφιος.

Η πλευρά των μαχητών τότε, είχε κατακεραυνώσει με σχόλια τον Ντάνο, λέγοντας πως επιτέλους κατάλαβαν και διάσημοι το τι είναι και επιτέλους τον έβγαλαν υποψήφιο. Μάλιστα ο πρώην μισθοφόρος τότε, είχε δηλώσει πως «Ήταν σαν να μας κοιτάνε και να μας λένε είχα δίκιο».

Το ανησυχητικό είναι πως και ο Ντάνος φαινόταν κάπως απόμακρος και σκεπτικός στο τρέιλερ, πράγμα όμως που γνωρίζουμε για εκείνον καθώς έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

Άραγε τι πραγματικά συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, έχουν βαλθεί όλοι να φάνε το «φαβορί» του παιχνιδιού ή απλά είναι ένα παιχνίδι για την προώθηση του παιχνιδιού; Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

loading...
Loading...