Είναι οριστικό! Ψηφίζουν και διώχνουν παίκτη από την ομάδα των «Διάσημων» – Ποιος θα πάει στους «Μαχητές»; (Βίντεο)

Είναι οριστικό! Ψηφίζουν και διώχνουν παίκτη από την ομάδα των «Διάσημων» – Ποιος θα πάει στους «Μαχητές»; (Βίντεο)Το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, αφού προτεραιότητα της παραγωγής τέθηκε η υγεία των διαγωνιζομένων.

Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, το σοκ των παικτών και των δύο ομάδων ήταν τεράστιο και στο τέλος του προχθεσινού επεισοδίου η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Survivor.


Οι ιατρικές γνωματεύσεις, όπως γνωρίζετε, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων, της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Η μεν πρώτη αποχωρεί από το παιχνίδι όπως και η ίδια δήλωσε στους τηλεθεατές και στους συμπαίκτες της που την αποχαιρέτησαν. Όσο για τον Μάριο έχει δηλώσει την πρόθεσή του να συνεχίσει στο παιχνίδι μόλις οι γιατροί του το επιτρέψουν. Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων «Μαχητών» είναι καλή και τους επιτρέπει να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο “Survivor”. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι λόγω του ατυχήματος ακυρώνεται η διαδικασία της αποχώρησης.

Στο σημερινό επεισόδιο, καυγάς προβλέπεται στην ομάδα των «Διάσημων» στο Survivor και όπως φαίνεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου τα βάζει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!
Ενώ, σήμερα ενώ όλοι θα περίμεναν ο Σάκης Τανιμανίδης να ανακοινώσει το αγώνισμα και να δούμε ποιος θα κερδίσει το έπαθλο της ασυλίας, τελικά αυτό που θα δούμε είναι ότι οι «Διάσημοι» θα κληθούν να ψηφίσουν έναν παίκτη, ο οποίος θα πάει στην ομάδα των «Μαχητών» και αυτός είναι ο…! Δείτε το σημερινό trailer παρακάτω…

loading...
Loading...