«Ο Ντάνος γουστάρει 100% την Ευρυδίκη!»: Απίστευτα υπονοούμενα για Ντάνο-Βαλαβάνη

«Ο Ντάνος γουστάρει 100% την Ευρυδίκη!»: Απίστευτα υπονοούμενα για Ντάνο-ΒαλαβάνηΣτο Happy Day σχολίασαν και σήμερα τις χθεσινές εξελίξεις στο Survivor, την έλευση των Μαχητών στην παραλία των «Διάσημων», και τις πρώτες εντάσεις που δημιουργήθηκαν.

«Ότι ο Σπαλιάρας έχει άποψη και οργανώνει την ομάδα!» ξεκίνησε να λέει γελώντας η Σταματίνα. «Να θέλει ο Ντάνος ναι, να θέλει και ο Σπαλιάρας;» «Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτή η ένωση, εφόσον μένουν σε άλλες καλύβες. Σήμερα γίνεται η κλοπή και ο Σπαλιάρας δίνει τον μισθοφόρο» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Διαβάστε παρακάτω…


«Μα τι πήρε να το κάνει;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. «Μάλλον κάτι μαϊμού, από αυτά τα στημένα, τα χαζά θα είναι» σχολίασε δηκτικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Όταν δεν έχεις με τι να ασχοληθείς βρίσκεις λόγο να μαλώσεις. Και ο Χρανιώτης βρίσκει αφορμή να επιτεθεί στον Ντάνο για το παραμικρό!» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

«100% ο Ντάνος του γυάλισε η Ευρυδίκη και τη γουστάρει πάρα πολύ, την κοίταζε συνέχεια όταν τραγουδούσε στο πάρτυ, τη σήκωσε πρώτος αγκαλιά, αγκαλιές, φιλιά, ενώ τον είχε βγάλει στον ντάκο τόσες φορές, με την Ευρυδίκη τους ενώνουν άλλα πράγματα, άλλο που δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει συμβεί!» ένωσαν τις φωνές τους Λεμπιδάκης και Φραγκολιάς, αφήνοντας υπονοούμενα για την ιδιαίτερη σχέση των δύο παικτών.

«Άρα είναι κακόγουστος! Να ρωτήσουμε τη Σόφη Πασχάλη, που τα έχει ξεράσει όλα!» πέταξε το καρφί του ο Παπανώτας.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τα κιλά που έχασε η Λάουρα. «Μα κοιτάξτε πώς περνάει τα εμπόδια, σαν γιουβαρλάκι είναι! Έχει αδυνατίσει σίγουρα πάντως!» ήταν μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν στην πρωινή παρέα. Δείτε τι ειπώθηκε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Loading...