Νέο βίντεο από το σημείο του Τροχαίου με την Πόρσε. Τα ευρήματα και η δεύτερη κάμερα [video]

Τον εφιάλτη που έζησαν μερικά δευτερόλεπτα πρίν γίνει το μοιραίο οι δυο φίλοι μέσα στην πόρσε έχει καταγράψει μια δεύτερη κάμερα στην Εθνική οδό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπάρχει υλικό πέρα απο αυτό που έχουμε όλοι δει τις τελευταίες ώρες στο οποίο φαίνεται καθαρά η ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου περίπου τρία χιλιόμετρα πρίν συμβεί το δυστύχημα. Σε αυτό έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί αλλά και ειδικοί λεπτομέρειες που δικαιολογούν τα ευρήματα και προχωρούν στο «κούμπωμα» των στοιχείων της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες αναφορές το αυτοκίνητο δείχνει να χάνει αέρα απο το πίσω λάστιχο να πλαγιολισθαίνει και να μπαίνει στο πάρκινγκ με ταχύτητα που ξεπερνά τα 250 χιλιόμετρα. Μάλιστα δεύτερη κάμερα έχει ζουμάρει στο αυτοκίνητο καθώς ο Βακάκης είχε ξεπεράσει κατα πολύ το όριο ταχύτητας και σε αυτές τις περιπτώσεις ο μηχανισμός εντοπίζει την πινακίδα του αυτοκινήτου αλλά και την ταχύτητα αυτού.

Την ίδια ώρα ενα ακομη βίντεο έρχεται στο φώς δυο μέρες μετά το κακό. Σε αυτό θα δείτε το μποτιλιάρισμα στον δρόμο απέναντι απο το σημείο του δυστυχήματος-στον δρόμο πρός Αθήνα-απο οδηγούς που είτε κόβουν ταχύτητα είτε σταματούν για να δούν απο κοντά το εφιλατικό σκηνικό του τροχαίου…loading...
Loading...