Survivor: Για ποιους λόγους Πάνος και Τσανγκ είναι το χειρότερο δίδυμο ριάλιτι παγκοσμίως! Ποιος κερδίζει;


Είμαστε φανατικοί με το Survivor, δεν το κρύψαμε ποτέ. Κάθε επεισόδιο είναι και μια μικρή πηγή έμπνευσης για το επόμενο χτύπημά μας! Μετά τους λόγους που δεν συμπαθούμε τους «Μαχητές», αλλά και τους «Διάσημους», τους 10 λόγους που θέλουμε νικητή τον Bo, όπως και γιατί οι πρώτοι δεν θα κερδίσουν ούτε σε 100 Survivor, ήρθε η ώρα να βρούμε τον πιο αχώνευτο παίκτη. Τσανγκ ή Μάνατζερ Ράγκμπι; Δύσκολη απόφαση!


Από την πρώτη κι όλας μέρα ξεχωρίσαμε τον Πάνο. Αυτή την ψυχούλα που με το «καλημέρα» άρχισε να τα ξέρει όλα, να τρώγεται με όλους και να το παίζει αφεντικό. Πάμε σιγά σιγά να δούμε γιατί είναι πραγματικά αχώνευτος!

Ο τραυματισμός που δεν υπήρξε ποτέ!

Πρώτο επεισόδιο, πρώτο αγώνισμα και ο Μάνατζερ Ράγκμπι παθαίνει θλάχαχαχαχαχα! Στα 5 μέτρα από την αφετηρία λοιπόν, μας λέει ό,τι έπαθε θλάση! Βρε χρυσέ μου, βρε καλέ μου, να το δεχτούμε. Αλλά όταν γυρνάς στην παραλία είναι δυνατό να μου πηδάς με τεράστια άνεση από την βάρκα που σας μεταφέρει; Ε όχι!!! Και σαν να μην φτάνει αυτό, μετά από λίγες μέρες παίζει κανονικά, όσο μπορεί… Τι και αν δεν επιτρέπεται. Ο Πάνος το κάνει και όταν βλέπει τα σκούρα; Ξανά τραυματίας!!!

Μάνατζερ Ράγκμπι είσαι, χαλάρωσε

Όταν κάποιος δηλώνει Μάνατζερ οποιουδήποτε αθλήματος, δε σημαίνει πως τα ξέρει και όλα… Ο Πάνος όμως, εκεί με το ζόρι να μας αποδείξει πως είναι ο φωτεινός παντογνώστης. Αν και τραυματίας (λέμε τώρα) από το πρώτο αγώνισμα έχει άποψη για τα πάντα. Πως πρέπει να κάνει η ομάδα το ένα αγώνισμα, πως να κάνει το άλλο, πως να ψήσει το φαγητό, πως να μη βραχεί από την βροχή. Ώπα, βρε σβήσε, Μάνατζερ Ράγκμπι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είσαι, ηρέμησε!
Έπαιζε άνετα την Φίλιώ στο Κωνσταντίνου και Ελένης!
Όλοι έχουμε στη γειτονιά μας μια γειτόνισσα που χωρίς λόγο και αιτία ανακατεύει τους πάντες. Ακόμα και αυτούς που φωνή έχουν και μιλιά δεν έχουν. Όλους με όλους! Στο μίξερ και ότι κάτσει. Ε αυτός ο ρόλος στο Survivor ανήκει στον Μανατζεράκο μας. Αρχικά… έφαγε τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν τον πάρουν ακόμα χαμπάρι και στη συνέχεια χώρισε την ομάδα σε δύο στρατόπεδα. Στην κλίκα του και στους άλλους. Αλλά για όλα αυτά ποτέ δεν φταίει! Ποτέ δεν είπε σε κανέναν ποιον να ψηφίσει και ποτέ δεν επηρεάζει αρνητικά την ομάδα. Τι εννοείς η εικόνα άλλα δείχνει; Τα φτιάχνουν στο μοντάζ!

Μου ‘φαγαν την πατάτα μου!
Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος που αυτός είχε… εξοντώσει από την πρώτη κι όλας μέρα, ζήτησε τις πατάτες που του άνηκαν μετά την αλλαγή ομάδας. Ο Πάνος, ο αγαπημένος μας Μάνατζερ Ράγκμπι, αυτή η ψυχούλα μωρέ έκανε ολόκληρο ζήτημα για να του την δώσει. Αφού είχαν πιάσει ψάρια τα παιδιά, τι να τις κάνουν τις πατάτες; Κι όμως το είπε ο άρχοντας!!!
Ήρθε η ώρα για την άλλη ψυχούλα. Τον Ορέστη Τσανγκ. Ναι, ναι τον Κινέζο από την Θεσσαλονίκη! Αυτό το ύπουλο πλάσμα που καταφέρνει να επιβιώσει επειδή έχει την εύνοια του Πάνου.
Κολλητός του Μάνατζερ με το… καλημέρα
Έχει χάσει το παιχνίδι από την αρχή. Έγινε κολλητός με τον Πάνο. Ή μάλλον, έγινε ο… Χλαπάτσας του Survivor! Ο Μάνατζερ Ράγκμπι είναι ο Κάκαλος και το Κινεζάκι μας θέλει την ευμένειά του. Πιστός στρατιώτης λοιπόν, κάνει ό,τι του πει ο Μάνατζερ. Κορίτσια δεν θέλει ο Πάνος μας; Τα κορίτσια θα φάμε. Τον Κώστα δεν θέλει το παλικάρι μας; Τον Κώστα θα φάμε!


Άλλα λέει, άλλα κάνει, άλλα εννοεί!
Πρώτη αποχώρηση για τους «Μαχητές». Ψηφίζει αρχικά την Ειρήνη και μετά καλείται να ψηφίσει ακόμα ένα άτομο μιας και είχε ατομική ασυλία. Δεν μπορεί να ψηφίσει ξανά την Ειρήνη, γιατί η μέθοδος του Πάνου είχε πιάσει τόπο και ήταν ήδη υποψήφια. Ψηφίζει λοιπόν την δίδυμη αδερφή της Ελισάβετ. Η εξήγησή του δεν έπεισε φυσικά κανέναν, κάτι για αφαιρετική μέθοδο έλεγε και κάτι τέτοια!

«Συγνώμη Ελισάβετ έκανα λάθος» vs «Θα ψηφίσω ξανά την Ελισάβετ»
Αποφάσισε αγαπημένο μας ύπουλο Κινεζάκι. Έκανες λάθος ή δεν έκανες; Μετά το πρώτο συμβούλιο πιάνει την Ελισάβετ και της ζητάει συγνώμη γιατί την αδίκησε. Εντάξει λέμε το αναγνώρισε και το παραδέχτηκε. Έλα όμως που έρχεται και δεύτερο συμβούλιο του νησιού (πως να μην έρθει, κεφάλι δεν έχουν σηκώσει οι «Μαχητές») και εκεί έχει ΠΑΛΙ ατομική ασυλία. Και μαντέψτε! Ψήφισε δεύτερη σερί φορά την Ελισάβετ, ξανά χωρίς κάποιο λόγο!
Τέλος, είναι μισογύνης!
Και το αποκορύφωμα ήταν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Πάλι (φυσικά) οι «Μαχητές» έπρεπε να διαλέξουν τρία άτομα. Η κακομοίρα η Ελισάβετ πλέον ψηφίζεται από την πλειοψηφία (αφού την έχουν βάλει στο μάτι Τσανγκ και Πάνος, λογικό) και ο Κινέζος από την Θεσσαλονίκη πρέπει να διαλέξει άλλο άτομο. Αφού αρχικά λέει «δεν μπορώ να ψηφίσω το άτομο που έριξα στην κάλπη» (σ.σ. δηλαδή ΞΑΝΑ την Ελισάβετ), ψηφίζει και πάλι γυναίκα, ξανά χωρίς λόγο. Και ποια γυναίκα, την Ειρήνη!!! Την Ειρηνάρα ρε!!! Ε κάνε μας την χάρη ρε… νυφίΤσανγκ!

Αυτά είχαμε να σας πούμε εμείς. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε όμως ποιος είναι πιο αχώνευτο. Μάνατζερ Ράγκμπι ή νυφίΤσανγκ; Βοηθήστε μας… Εμείς το λήγουμε στο «Χ»!
Του Νίκου Μαρούδα
gazzetta.grloading...
Loading...