Σάλος με αποκαλύψεις Σκορδά για σ#ξουαλική ζωή Σπαλιάρα: «‘Ολη τη νύχτα τον ακούγαμε να…»

Ποιες οι αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά για τη σ#ξουαλική ζωή του Γιάννη Σπαλιάρα;

Αφορμή για να περιγράψει η Φαίη Σκορδά όσα είχαν γίνει πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, στάθηκε ένα πλάνο του μοντέλου από το Survivor.

Στο επεισόδιο του παιχνιδιού που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, είδαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να κάνει την ανάγκη του με τα οπίσθια σε κοινή θέα, καθώς, επειδή έχει αδυνατίσει, του πέφτει το μαγιό.

Πριν προβληθεί το σχετικό απόσπασμα στο Πρω1νό, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με το κοινό τι είχε συμβεί στο φινάλε της περασμένης σεζόν, όταν η εκπομπή έβγαινε από το Πόρτο Χέλι και το μοντέλο ήταν εκεί.

«Είχε έρθει με την τότε κοπέλα του και ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Την άλλη μέρα, πάμε να φάμε πρωινό στο ξενοδοχείο και ακούω ψου ψου ψου… Ρωτάω “τι έγινε καλε;” και μου λένε ότι ο Σπαλιάρας, όλη τη νύχτα…», είπε η παρουσιάστρια, με τον Θέμη Γεωργαντά να την επιβεβαιώνει και συνέχισε:

«πήγαν όλοι στα διπλανά δωμάτια με εκείνο του Σπαλιάρα και τον ακούγανε που ήταν με την κοπέλα του. Όλη τη νύχτα ήταν πολύ… ερωτευμένοι και το πρωί βάζανε στοιχήματα ότι δεν θα ξυπνήσει για να έρθει στην εκπομπή!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Φαίη Σκορδά και το αποκαλυπτικό πλάνο του Γιάννη Σπαλιάρα:loading...
Loading...